Satu Tuomiston avomies taloriidasta IL:ssä: Kaikki huipentui hukkaamiskieltoon

Pasi Nielikäisen mukaan paljon julkisuutta saaneessa taloriidassa on kyse ex-vaimon kiusanteosta. Asiasta kertoo Iltalehti.

Pasi Nielikäinen laittoi hulppean kivitalonsa myyntiin 11. huhtikuuta. Vain kolme päivää asian julkitulon jälkeen, Länsi-Uusimaan poliisi laittoi talon väliaikaiseen hukkaamiskieltoon Nielikäisen ex-vaimon toimesta.

Asiaa käsitellään Espoon käräjäoikeudessa 27. huhtikuuta, eikä hakemuksen sisältö ole vielä julkinen. Entinen jääkiekkoilija kertoo rahariidan taustoista Iltalehdessä, jotka juontavat juurensa viime syksyyn.

Pasi Nielikäisen ja ex-vaimon omaisuuden erottelu tehtiin jo heinäkuussa, jolloin ex-vaimo sai 210 546 euroa. Omaisuuden erottelu on tullut voimaan syyskuussa 2010. Ex-vaimo ei ole kuitenkaan enää tyytyväinen saamaansa korvaukseen.

– Jennin viikottaiset yhteydenotot alkoivat, kun hän kuuli minun seurustelevan Sadun kanssa. Kaikki huipentui nyt tähän hukkaamiskieltoon, Nielikäinen kertoo lehdessä.

Iltalehden mukaan hulppea kivitalo on löytänyt jo uuden omistajan, jonka kanssa kaupat tehdään. Vuonna 2009 valmistuneen talon hintapyyntö oli 928 000 euroa.

Satu Tuomisto ja Pasi Nielikäinen aikovat rakentaa tulevaisuudessa itselleen uuden talon. Nyt rakastunut pariskunta toivoisi saavansa elää rauhassa.

– Toivon, että tämä kiusanteko nyt loppuisi, jotta pääsemme Sadun kanssa jatkamaan yhteistä elämäämme, Nielikäinen kertoo lehdessä.

Lähde.Iltalehti

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja