Satu Taiveahon ja Antti Kaikkosen joulun yllätykset: Hevonen säikäytti ja putket jäätyivät

Kansanedustajapari Satu Taiveahon ja Antti Kaikkosen rauhallinen joulunvietto sai yllättäviä käänteitä.

Pariskunnan joulunviettoon kuului muun muassa sukulaisvierailuja ja kirkossa käyntiä. Joulupäivän Satu ja Antti viettivät maalaistalossaan Tuusulassa ja tapaninpäivänä heille tuli vieraita. Joulusauna jäi tänä vuonna pariskunnalta väliin, sillä kova pakkanen oli jäädyttänyt saunan putket.

– Arvelimmekin ulkosaunan olevan jäässä, sillä sisäsuihkuunkaan ei tullut vettä. Hiuksia ei sitten aattona pesty eikä tapaninpäivänä lämmitetty saunaa vieraille, Satu kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Tapaninpäivänä ohjelmassa olisi ollut sukulaislapsille hevosilla ratsastusta sekä aikuisille hiihtoratsastusta. Kaikki ei kuitenkaan sujunut niin kuin oli ollut tarkoitus.

– Päivä oli niin viimainen, että hevonen hermostui tuulesta. Nappasin lapsen pois hevosen selästä heti, kun näin hevosen olevan innokkaalla päällä, joten onneksi mitään ei tapahtunut. Hevonen nousi pystyyn ja minä sitä sitten rauhoittelin. Hevonen on kiltti, mutta jotenkin se vain säikähti tuulta. Tämän jälkeen tyydyimme vain rapsuttelemaan hevosta, Satu kertoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat