VIDEO: Satu Taiveaho: Uuden perheenjäsenen kanssa tanssitaan jo kotona

Pienen poikalapsen tuoreet vanhemmat viettivät ensimmäistä vauvavapaata iltaa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman katsomossa. Tanssijatkoilla pariskunta kertoi, mitä arki lapsen kanssa on lähtenyt sujumaan.

Antti Kaikkosesta ja Satu Taiveahosta tuli vuoden ikäisen pojan sijaisvanhempia lokakuussa 2014. Pariskunta vietti uuden perheenjäsenen tulon jälkeen ensimmäistä iltaa kahdestaan tähtitanssien katsomossa 2. marraskuuta.

– Tämä oli oikein hieno ilta. Ensimmäistä kertaa rohkenimme jättää vauvan kotiin. Kännykkää on tullut vilkuiltua, että kaikki on kotona kunnossa, Kaikkonen totesi.

Kaikkonen hurmasi tähtitanssien parketilla vuonna 2008. Suorassa nettilähetyksessä pariskunta paljasti yrittävänsä yhtä ehtiä tanssahtelemaan muutaman kerran vuodessa. Kotona tanssitaan myös ja Taiveahon mukaan perheen uusi tulokaskin on jo ehtinyt tanssahtelemaan kotipuolessa. 

Katso pariskunnan haastattelu kokonaisuudessaan käynnistämällä yllä oleva videoplayeri. Nettilähetyksessä paljastettiin myös Sara Siepin salsataidot, jututettiin tuomarina vieraillut Robinia sekä pudonnutta tähtiparia.

Tähtitanssien suora nettilähetys nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.  

Lue myös:

    Uusimmat