Satu Taiveaho: Tällainen äiti olisin

Kansanedustapari Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen on kertonut avoimesti haaveistaan saada adoptiolapsi. Satu kuvaili MTV3.fin Viihdeuutisille, millainen hän olisi äitinä.

– Tarkalleen ei tietenkään voi etukäteen tietää, mutta uskon, että olisin äitinä hyvin äidillinen, hellä ja hoivaava. Olen ollut elämäni aikana niin paljon lasten kanssa tekemisissä, että osaisin asettaa myös tarvittavat rajat, mutta lasta tulisi varmasti myös hemmoteltua, Satu visioi.

Satu on vakuuttunut siitä, että hän ja Antti osaisivat vanhemmuuden. Sadun osalta taidot lapsien käsittelyssä ovat karttuneet muun muassa hänen toimiessa sosiaali- ja terveysalan eri tehtävissä. Tänä vuonna Satu ja Antti eivät juuri koristelleet kotiaan jouluiseksi, mutta tulevaisuudessa joulukoristeet saavat uuden merkityksen.

– Tulevaisuudessa valmistelisimme varmasti enemmän joulua ja laittaisimme jouluruokia lasta varten. Tämä tuskin tapahtuu vielä ensi jouluna, aikaisintaan puolentoista vuoden päästä, Satu kertoo adoptiolapsen vaikutuksista.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat