Satu Taiveaho: Laihduin vahingossa 10 kiloa

Kansanedustaja Satu Taiveaho kertoi laihtuneensa vahingossa noin kymmenen kiloa intouduttuaan kuntoilemaan ja keskityttyään terveellisiin elämäntapoihin.

Taiveaho innostui juhannuksen jälkeen nostamaan kuntoaan, sillä kesällä hänellä oli enemmän aikaa keskittyä aktiivisesti liikuntaan ja sitoutua siihen. Kuntoilun lisäksi nainen kiinnitti huomiota ruokavalioon.

– Kävin salilla, lenkkeilin koiran kanssa ja ratsastin. Ruokavaliosta jätin herkut pois ja suosin vähähiilihydraattista ruokaa. Ei minun ollut tarkoitus mitenkään laihduttaa, halusin vain kiinnittää huomiota terveellisiin elämäntapoihin, Satu kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Linnan juhlissa Sadun upea vartalo kiinnitti huomion. Satu kertookin laihtuneensa kuntoilun myötä vahingossa lähes kymmenen kiloa, josta osa on tullut tosin jo takaisin. Pirteä nainen ei aio kiinnittää painoon huomiota vastaisuudessa.

– Minun on hyvä olla juuri näin, kehoni voi hyvin. Ei se ole niin tärkeätä, mitä painaa, pari kiloa sinne tai tänne. Oman kehon hyvinvointi on tärkeintä, Satu toteaa.

Sadun laihtumisesta kirjoitti ensimmäisenä Iltalehti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat