Satu Taiveaho: Harkinnassa sijaisvanhemmuus

Kansanedustaja Antti Kaikkosen vaimo Satu Taiveaho kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille, miten pari aikoo adoptioprosessin mahdollisen kariutumisen suhteen menetellä.

Antti Kaikkonen kertoi tammikuussa MTV3:n Korkojen kera -ohjelmassa adoption menevän kiville häntä koskevan oikeusprosessin vuoksi. Kaikkosen mukaan viranomaistaholta asiaa on ruvettu hankaloittamaan. Vaimo Satu Taiveaho kertoo MTV3.fin Viihdeuutisten haastattelussa parin keskustelleen myös adoptioprosessin lopullisesta keskeyttämisestä. Parhaillaan parin adoptiohakemus on rikosepäilyn takia hyllytettynä.

– Teoreettisesti voisi olla pieni mahdollisuus adoptioon, jos Antin prosessi menee hyvin, mutta joka tapauksessa se ottaa hyvin paljon aikaa. Nyt ei ole mitään tehtävissä, pitää katsoa eteenpäin. Meillä tämä aiheutti sellaisen tuntemuksen, että saattaa olla, että jätetään prosessi kesken. Katsotaan nyt. Emme ole vielä virallisesti sitä keskeyttäneet, Taiveaho kertoo.

Taiveaho toimii Lapsettomien yhdistyksen, Simpukka ry:n puheenjohtajana. Satu toivookin hartaasti, että jonain päivänä hän voisi vielä olla äiti.

– Erilaisia vaihtoehtoja varmasti mietitään tulevaisuudessa ja ihan hyvä vaihtoehto voisi olla myös sijaisvanhemmuus. Nyt pidetään vähän mietintätaukoa, että mihin suuntaan tässä mennään. Kyllä sellainen pieni toivo aina jostain herää ja ajatus siitä, että ehkä jollain konsteilla jonain päivänä, Taiveaho toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat