Satu Taiveaho: En koe itseäni erityisen kauniiksi

Kansanedustaja Satu Taiveaho hämmentyi positiivisesti Linnan juhlien asustaan saamastaan palautteesta. Kaunotar valittiin MTV3.fin Viihdeuutisten äänestyksessä Linnan juhlien 2010 seksikkäimmäksi kaunottareksi.

Taiveaho ihastutti valoisalla ja prinsessamaisella olemuksellaan ja kalasti kahdeksantoista prosenttia kaikista äänistä Kuka oli Linnan juhlien seksikkäin kaunotar? -kyselyssä. Linnan juhlissa Satu sädehti ystävänsä Eva Turusen Pariisista hankkimassa valmispuvussa.

– Aina tuntuu mukavalta saada myönteistä palautetta, mutta tässä Linnan juhlien kokonaisuudessa on myös paljon muiden ansiota: puvun hankkija, meikki, kampaus. Kunnia kuuluu myös heille, Satu kiittelee.

Taiveaho on myös aiempina vuosina kuulunut Linnan juhlien kaunottariin, mutta nainen kertoo silti yllättyneensä saamansa palautteen määrästä. Naisen mielestä kauneus yleensäkin tulee siitä, miten kokonaisuudessa voi.

– Koen olevani sinut itseni kanssa, enkä niinkään koe itseäni erityisen kauniiksi. Voin hyvin ja se näkyy positiivisesti ulospäin. Useat ihmiset, joita itse pidän kauniina, eivät ole kauniita ainoastaan fyysisesti. Heistä huokuu sydämen lämpöä, hyvää oloa ja tunnetta, Satu kuvailee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat