Mainos

Sateinen kesä verotti hieman huvipuistojen kävijämääriä

Sateinen alkukesä näytti huonolta huvipuistojen kannalta, mutta heinä- ja elokuussa hellinyt aurinko on korjannut kävijämääriä.

Linnanmäki

Useimmissa huvipuistoissa ihmisiä on käynyt tänä kesänä hieman viime kesää vähemmän. Linnanmäellä sen sijaan rikottiin miljoonan asiakkaan raja aikaisemmin kuin koskaan. Linnanmäki nosti kävijämääräänsä tänä kesänä 20 prosenttia.

Linnanmän toimitusjohtaja Risto Räikkösellä ei ole valittamista, vaikka asiakkaat löytävät syyn valittaa.

-Asiakkaat ovat sillä tavalla aktivoituneet viime vuosina, että ne valittavat yleensä kaikesta mitä voi olla ja jos päätä särkee, se on meidän vika, jos vettä sataa, se on meidän vika, tai jos Helsingin kaupungista ei löydy parkkipaikkaa se on meidän vika, mutta tämmöstä se elämä on. Emme me valita.

Särkänniemessä ihmisiä kävi alkukesällä 15 prosenttia vähemmän kuin edellisenä kesänä, mutta sateiden loputtua puisto ruuhkautui.

Uusimmassa huvipuistossa, Alahärmän Power Parkissa, kävijöitä oli 100 000 enemmän kuin viime kesänä.

- Me ollaan tällä hetkellä miettimässä sitä, että kuinka paljon ja minkälaisia uusia laitteita meille tulee ensi kesälle, ja se tottakai tulee vaikuttamaan merkittävästi siihen, että kuinka paljon meillä käy väkeä., kertoo promoottori Timo Kaasila Power Parkista.

Särkänniemessä ja Tykkimäellä ihmisiä kävi lähes viime kesän malliin. Pörssiin kirjautuneet Puuhamaa ja Wasalandia on toistaiseksi jääneet viime kesän kävijämääristä hieman enemmän.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 15.08.2004)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.