Mainos

Sateet jatkuvat paikoin ja sää pakastuu – jalkakäytävät liukkaita

Sää kylmenee viikonloppua kohden koko maassa. Sateita tulee edelleen ajoittain, mutta perjantaiksi länteen ja etelään on luvassa myös aurinkoa.

Tänään lunta sataa etenkin maan pohjois- ja länsiosassa sekä itärajalla. Lännessä ja Oulun seudulla sateet tulevat räntänä tai märkänä lumena. Ajokeli on laajalti huono sateiden tai liukkauden takia. Myös jalankulkijoiden on syytä olla varuillaan tänään ja lähipäivinä.

– Maan etelä- ja keskiosassa on monin paikoin erittäin liukasta, kun vesi ja tienpinnoille pakkautunut lumi jäätyvät, varoittelee MTV3:n meteorologi Aleksi Jokela.

Pakkaset ovat palaamassa koko maahan, kun luoteesta virtaa Suomeen kylmää ilmaa. Vielä perjantaiaamuna etelässä ja Oulun seudulla lämpötilat ovat nollan tienoilla tai suojan puolella. Perjantaina lunta sataa paikoin, eniten maan itäosassa. Sää alkaa kuitenkin seljetä lännestä alkaen ja aurinko paistaa päivän aikana lännessä ja etelässä. Lämpötilat ovat pikkupakkasella.

Lauantai on laajalti poutainen päivä, mutta lännessä ja pohjoisessa voi tulla lumikuuroja. Ensi viikolla kylmenee ja sää on vaihtelevaa.

MTV3:n sääsivustolta löytyvät muun muassa sadetutka, paikkakuntakohtaiset ennusteet sekä tiesäätiedot.

Katso lähipäivien alueelliset ennusteet:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.