Mainos

Satama Interactiven tappio kasvoi

Satama Interactive -konsernin viime vuoden tulos rahoituserien jälkeen jäi 18,7 miljoonaa euroa tappiolle kun vuotta aiemmin tappiota kertyi 4,8 miljoonaa euroa. Satama uskoo, että tämäkin vuosi jää tappiolliseksi, mutta ensi vuodesta on jo tulossa voitollinen.

Satama Interactive on Talentum-konsernin tytäryhtiö, joka keskittyy verkkoliiketoiminnan konsultointiin ja suunnitteluun. Yhtiön viime vuoden liikevaihto kasvoi lähes 115 prosenttia edellisvuodesta 30,1 miljoonaan euroon.

Yhtiön tänään julkistaman vuosituloksen mukaan viime vuonna tulosta rasittivat ulkomaiset yksiköt, erityisesti Yhdysvallat ja Britannia, joiden kannattavuus ei kehittynyt odotusten mukaisesti. Tämän vuoksi Sataman hallitus on päättänyt, että Britannian yksikön toiminta lopetetaan kevään aikana. Yhdysvalloissa yhtiö aikoo puolittaa henkilökunnan määrän.

Sataman mukaan kannattavuuden parantaminen on asetettu nopean kasvun edelle kuluvan vuoden suunnitelmissa. Viime vuonna Satamalla oli ulkomaista toimintaa myös Ruotsissa, Saksassa ja Hollannissa. Sataman osakekohtainen tappio oli 0,54 euroa, kun edellisvuonna tappio oli 0,15 euroa.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.