Mainos

Satama Interactive käynnistää yt-neuvottelut

Sataman mukaan vähentämistarve on jopa 60 henkilöä. Yhtiö ilmoitti myös toimitusjohtajan ja varatoimitusjohtajan lähdöstä.

Verkkopalveluja tarjoava Satama Interactive vähentää Suomesta jopa 60 työpaikkaa kannattavuutensa parantamiseksi. Yhtiö työllistää noin 400 työntekijää. Osa heistä työskentelee Hollannissa ja Saksassa. Myös niissä toiminnot käydään läpi.

Yt-neuvottelujen aloittamisen lisäksi yhtiön hallitus ilmoitti sekä toimitusjohtaja Jan Sassen että varatoimitusjohtaja Risto Koivulan lähdöstä. Satama Interactiven hallituksen puheenjohtaja Jussi Länsiö sanoi, että päätös johdon lähdöstä tehtiin yhteisymmärryksessä kaksikon kanssa. Yhtiön tulos ei ole kehittynyt tavoitteiden mukaisesti.

- Kun (talouden kehityksessä) toimitusjohtaja ja varatoimitusjohtaja ovat keskeiset henkilöt, todettiin yhdessä, että on yhtiön edun mukaista, että he jättävät paikkansa, Länsiö sanoi.

Kumpikin saa sopimuksensa mukaisen korvauksen äkkilähdöstä, mutta Länsiö ei suostunut tarkentamaan korvausten määrää. Virkaatekeväksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Sataman kehitysjohtaja Tuomas Airisto.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.