Mainos

SAS harkitsee hotellitoiminnasta irrottautumista

Skandinavialainen lentoyhtiö SAS harkitsee hotellibisneksensä myyntiä tai viemistä pörssiin, kun osakemarkkinat paranevat. Toimitusjohtaja Jörgen Lindegaardin mukaan hotellitoiminta ei kuulu SAS:n ydintoimintoihin.

Lentoyhtiö Skandinavian Airline SAS harkitsee hotellibisneksensä myyntiä tai viemistä pörssiin, kun osakemarkkinat paranevat. SAS:n toimitusjohtaja Jörgen Lindegaard kertoi asiasta torstaina strategiaseminaarissa Tukholmassa. Hänen mukaansa hotellitoiminta ei kuulu SAS:n ydintoimintoihin.

Hotellien irrottamisen ja pörssiin viennin aikataulu riippuu siitä, miten nopeasti osakemarkkinat parantuvat. -Se voi kestää vuosia, Lindegaard sanoi. Jos SAS päättyy Rezidorin myyntiin, Lindegaardin mukaan SAS voi silti pysyä hotellibisneksessä enemmistöomistajana. Tätä hän perusteli brandin hyväksikäytöllä.

Osa hotelleista toimii Radison SAS -nimen alla. Sen logo muistuttaa lentoyhtiön yritysmerkkiä. Näitä hotelleita on eri puolilla maailmaa. Tappiota tuottavassa SAS:ssa on meneillään kova kustannustenleikkausohjelma, jotta yhtiö saadaan tuottamaan voittoa ensi vuonna.

(MTV3-STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.