Mainos

Sarkozy ja Bruni naimisiin

Liitto on Sarkozyn kolmas ja Brunin toinen.

Ranskan presidentti Nicolas Sarkozy on mennyt naimisiin laulaja Carla Brunin kanssa. Vihkiseremonia järjestettiin Pariisissa Élysée-palatsissa. Presidentinkanslia vahvisti vasta illansuussa tiedon, joka oli uutisoitu tiedotusvälineissä jo iltapäivällä.

Kohupari alkoi seurustella kolme kuukautta sitten. Avioliitto on 53-vuotiaan Sarkozyn kolmas ja 40-vuotiaan Brunin toinen.

Sarkozya on arvosteltu liiallisesta paistattelusta julkisuudessa. Myös kansalaisten luottamus on horjunut suhdekohun keskellä. Tuoreen kyselyn mukaan presidenttiin luottaa enää noin 40 prosenttia ranskalaista.

Pikavauhtia vihille

Sarkozy on nopean toiminnan mies. Hän erosi edellisestä puolisostaan viime lokakuussa. Kyse on Ranskan historiassa ensimmäisestä virassa olevan presidentin avioerosta. Pian eron jälkeen Sarkozy nähtiin julkisuudessa tulevan vaimonsa kanssa.

Bruni on italialaissyntyinen perijätär, yli kahden miljoonan myydyn levyn laulaja ja lauluntekijä sekä entinen malli, joka on seurustellut aiemmin muun muassa Mick Jaggerin, Eric Claptonin, Donald Trumpin ja Ranskan entisen sosialistipääministerin Laurent Fabiusin kanssa.

Häitä on uumoiltu kiivaasti sen jälkeen, kun Sarkozy viime kuussa kertoi aikovansa vihille Brunin kanssa. Aiemmin kaikkea muuta kuin uskollista parisuhdetta kannattanut Bruni puolestaan on lehtihaastattelussa sanonut, että palava intohimo on viikkojen asia mutta rakkaus kestää pidempään.

(MTV3-AFP-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.