Sarjastalkkeri iski jälleen: Ex-lentäjä piinasi naista seksuaalisilla vihaviesteillä – tuomittiin teoistaan, mutta ei lopettanut häirintää

Entinen merivoimien helikopterilentäjä on vangittu jo kahdesti Isossa-Britanniassa deittipalstalla tapaamansa naisen seuraamisesta ja ahdistelusta ja on jälleen oikeudessa naisen seuraamisesta, kertoo BBC.

63-vuotias entinen lentäjä tapasi saman ikäisen naisen toukokuussa vuonna 2016. Independent kertoo, että miehen vaimo oli menehtynyt juuri ennen naisen tapaamista.

Deittipalstalla tavanneella parilla oli yhteisiä harrastuksia, kuten risteilyt ja oopperamusiikki. Suhde päättyi kuitenkin viisi kuukautta myöhemmin.

Pian eron jälkeen mies alkoi kuitenkin käyttäytyä häiritsevästi. Hän lähetti naiselle satoja seksuaalissävytteisiä, aggressiivisia sähköpostiviestejä.

Häirinnän ollessa pahimmillaan uhri oli niin peloissaan, että muutti takaisin kotikaupunkiinsa Torquayyn Etelä-Englantiin ja poisti kaikki sosiaalisen median tilinsä, jotta häirikkö ei saisi yhteyttä häneen.

Mies määrättiin lähestymiskieltoon tammikuussa vuonna 2017, mutta jatkoi häirintää siitä huolimatta. Hänet vangittiin maaliskuussa vuonna 2017 ja viime vuoden kesäkuussa hänet tuomittiin häirinnästä ja lähestymiskiellon rikkomisesta.

Häirintä jatkui jälleen, kun mies vapautettiin viime tammikuussa. Mies oli julkaissut uhristaan kuvan pornosivuilla.

– On selvää, että hän on vieläkin täysin pakkomielteinen ja seurasi naista edelleen aivan samalla tavalla kuin ennenkin, syyttäjä totesi oikeudessa BBC:n mukaan.

Tapauksen oikeuskäsittely on vielä kesken.

Lue myös:

    Uusimmat