Mainos

Sarjaraiskaajaksi epäillylle syyte lähes 40 rikoksesta

Vuosia jatkuneesta raiskausten sarjasta epäilty mies on saanut Porvoon käräjäoikeudessa syytteen lähes 40 rikoksesta. Perjantain Ilta-Sanomien mukaan miestä syytetään muun muassa törkeästä raiskauksesta, raiskauksista ja niiden yrityksistä, heitteillepanoista, vapaudenriistoista ja seksuaalisista hyväksikäytöistä.

Porvoon käräjäoikeudessa meneillään olevassa oikeudenkäynnissä on kaikkiaan 22 syytekohtaa. Käräjäoikeuden mukaan jutun käsittelyyn on varattu vielä ensi viikon maanantai.

Miehen toiminnan epäillään alkaneen jo viime vuosikymmenen puolivälissä. Poliisin mukaan mies kierteli aamuöisin autollaan ravintoloiden liepeillä Vantaalla ja Helsingissä ja etsi humaltuneita naisia. Monet uhreista olivat luulleet nousseensa taksiin. Mies ajoi heidät syrjäiseen paikkaan ja teki heille seksuaalista väkivaltaa.

Mies otettiin kiinni viime kesänä. 42-vuotiasta epäiltyä syytetään oikeudessa myös rikoksista, joiden uhrit ovat jääneet tuntemattomiksi. Esitutkinnassa hän kertoi poliisin mukaan tekemistään avoimesti, mutta naisten jäljittäminen vuosien takaa oli jo mahdotonta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.