Sari murtui kyyneliin viedessään rakkaan lemmikkinsä lopetettavaksi – tuntemattoman lohdutus auttoi raskaassa tehtävässä: "Kaltaisiasi pitäisi olla enemmän"

Yhä useampi kääntyy lemmikin menehtyessä tuhkaukseen – Viiden jälkeen kävi vierailemassa helsinkiläisessä eläintuhkaamossa 3:44
Viiden jälkeen -ohjelma vieraili helsinkiläisessä lemmikkien tuhkaamossa.

Lemmikin vieminen viimeiselle matkalle eläinlääkäriin on sydäntäsärkevä kokemus. Surun hetkellä vieraan ihmisen osanotto voi auttaa yllättävästi selviämään tilanteesta.

Näin kävi helsinkiläiselle Sari Paavolalle, joka vei tänään Sopulitien eläinlääkäriasemalle Herttoniemeen rakkaan kissansa Kallen, 14, lopetettavaksi.

– Sinä rouva, joka olit tänään päivällä Sopulitien eläinlääkäriasemalla englantia puhuneen miehesi kanssa, haluaisin vielä kiittää sinua. Vein sairaan 14 v. kissani lopetukseen, kun ei ollut enää muuta tehtävissä. Purskahdin itkuun odotustilassa, ja sinä otit osaa suruni tulemalla halaamaan, kun olitte lähdössä. Kiitos sinulle, Paavola kirjoittaa Facebook-päivityksessään.

– Kaltaisiasi pitäisi olla enemmän. Tarjosit minulle myös paperia, kun itsekin aloit kyynelehtiä. Sinulla on puhdas myötätuntoinen sydän, ja se auttoi minua viemään asian päätökseen.

Paavola kertoo, että ikävä vanhaa lemmikkiä kohtaan on valtava.

– Kalle oli minulla pennusta asti ja oli erittäin kiltti, olisi täyttänyt 15 vuotta tänä vuonna.

Facebook-päivityksellä Paavola kertoo vain halunneensa lähettää kiitokset kyseiselle naiselle ja ihmettelee julkaisun saamaa suosiota ja osanottojen määrää.

Onnekseen Paavola sai viestin perille myös oikealle henkilölle.

– Onneksi hänen siskonsa näki julkaisuni ja toimitti kiitokseni perille, Paavola iloitsee.

Lue myös:

    Uusimmat