Sarasvuo teki kansalaispidätyksen villasukat jalassa – tikattavaksi sairaalaan

Jari Sarasvuo avaa varovasti kotonaan sattuneen ilkivaltatapauksen taustoja. Hän kuitenkin haluaa kunnioittaa myös muita asianosaisia.

Liikemies ja juontaja Jari Sarasvuo kertoi tänään maanantaina Twitterissään lisätietoja perheensä kodissa Kauniaisissa viikonloppuna sattuneesta ilkivaltatapauksesta. Hän twiittasi pysäyttäneensä mopoautoilla liikkeellä olleet pojat ja tehneensä kansalaispidätyksen.

MTV.fi kertoi aiemmin tänään, että poliisi epäilee noin viittä nuorta poikaa vahingonteosta ja kotirauhan rikkomisesta heidän heiteltyään kananmunia Sarasvoiden talon seiniin. Paikalta otettiin kiinni kolme mopoautoilla liikkeellä ollutta poikaa.

– Juoksin mopoautot kiinni villasukat jalassa ja muutenkin kevyessä vaatetuksessa. Matkaa oli noin 700 metriä, Sarasvuo kertaa MTV.fille.

Kansalaispidätyksen seurauksena Sarasvuo joutui lähtemään sairaalaan tikattavaksi.

– Jos juoksee pelkissä villasukissa ja kolme mopoautoa peruuttaa päin, niin siitä saattaa tulla tikkausta vaativia haavoja, hän selittää.

Sarasvuo myöntää, että kyseessä on kaikessa laajuudessaan paljon ilkivaltaa suurempi asia. Hän haluaa kuitenkin tässä vaiheessa pysyä vaitonaisena keskeneräisen tapauksen taustoista.

– Haluan ajatella muita asianomaisia ja kunnioittaa kaikkien osapuolien oikeusturvaa. Lisäksi, koska juttu on kesken, täytyy viranomaisille antaa työrauha. En halua häiritä heitä, hän painottaa.

Iskut ovat jatkuneet jo jonkin aikaa.

– Tämä on ollut stressaava tilanne. Koska iskuja on ollut useita, eikä tekijöistä ole ollut tietoa, on asia tietysti herättänyt huolta. Nyt tilanne lähtee onneksi parempaan suuntaan, Sarasvuo kuvailee.

Sarasvuon tekemästä kansalaispidätyksestä kertoi ensin Iltalehti.

Lue myös:

    Uusimmat