Sarasvuo kerää ihmisiä mystiseen yhteisöön: Tittelini on toukka

Jari Sarasvuo on julkaissut videon, jossa hän puhuu kadotuksesta. Hän myös kertoo nykyisen tittelinsä olevan toukka.

Julkisuuden ja median viime keväänä jättänyt Jari Sarasvuo on julkaissut Facebookissaan linkin uuden Stronghold-nimisen yhteisönsä kotisivuille. Etusivulta löytyy video, jossa Sarasvuo istuu alasti saunan lauteilla ja katsoo kameraan.

– Terveisiä kadotuksesta. Mikä se sellainen tila on. Se on tila, jossa ihmisen yhteys omaan tarkoitukseen, työhön, toisiin ihmisii ja jopa toisiin ihmisiin alkaa pätkiä, pahimmassa tapauksessa menee poikki. Se on kuulkaa kauhea jama, siinä on kysymys hädästä, Sarasvuo aloittaa puheensa.

Hän kuvailee viimeisiä vuosiaan ja etenkin viime vuotta lohduttomaksi ajaksi. 

– Mutta niinhän se on, että pitää mennä syvälle kyykkyyn, jotta voisi ponnistaa kohti uusia kirkkauksia. Tämä on tarina siitä. Tervetuloa Strongholdiin, minä olen Jari Sarasvuo ja nykyinen tittelini on toukka, hän toteaa.

Seuraavaksi siirrytään seuraamaan, kuinka Sarasvuo nyrkkeilee. Sen jälkeen hän istuu yksin tyhjässä salissa, johon on levitetty tuoleja. Selviää, että Sarasvuo etsii ihmisiä Stronghold-nimiseen yhteisöön.

– Kerään tänne ihmisiä, jotka oikeasti haluavat eteenpäin elämässään. Täällä Strongholdissa tehdään taikoja, tämänpuolisia ihmeitä. Ihme tarkoittaa yllättävää, positiivista muutosta. Sellaista käännettä, johon ei oiken jaksanut enää uskoa, hän kuvailee.

Lopuksi Sarasvuo kuvailee Strongholdia työuransa jälkimmäiseksi puoliskoksi.

– Jos voimat riittävät ja minä kelpaan, aion tehdä vielä 25 vuotta työtä.

Lue myös:

    Uusimmat