Saran verkkovierailu 15.5.

Moii! Sä oot tosi kaunis ja muutenkin NÄTTI. Mikä on kauneutesi salaisuus? tai sit oot vaan luonnon kaunis!=) T:Saran SUPRKOVAFANI! =)
Hei, täällä ollaan taas! Kiitos kauheasti kehuista. Hyviä niksejä: juo paljon vettä, syö monipuolisesti vihanneksia, hedelmiä ja paljon kalaa ja myös lihaa, että saat rautaa. Väillä pitää myös muistaa hemmotella, käydä kauneushoidoissa ja olla onnellinen!

Sara MOI SARA! OON HIEMAN IHASTUNUT SINUUN JA SIKSI TAHDON SANOA RUNON: OLET KAUNIS KUIN KUKKA, KAUNIIMPI KUIN SUSI HUKKA. HIUKSESI TUOKSUVAT VARMASTI IHANALLE, EI KANALLE. NENÄSI ON SÖPÖ , PIENI NÖPÖ. OLET HASSU HÖPÖNASSU:) T:ERKKI36V
Voi kiitos runosta! Olen liikuttunut. Super iso hali sulle :)

Moi!Mitä hyvää suolaista voisin valmistaa rippijuhliin? Hyvää kesää sullekkin :) T:iiDa
Erilaiset antipastot esim. aurinkokuivatut tomaatit, marinoidut artisokat tai oliivit ovat hyvä vaihtoehto. Salamit tai parmankinkku, mozzarellasalaatti kirsikkatomaattien ja basilikan kera ja muut pienet maistiaiset sopivat juhlapöytään. Vieraat kaipaavat vaihtelua, ei aina voileipäkakkuja.

Kerro mitä ruokaa kannatais laittaa miehelleni jota aion kosia? T: Mallu
Tee miehesi lempiruokaa. Yleensä miehet tykkäävät vähän tukevimmista aterioista, salaatti ei välttämättä ole oikea ratkaisu. Mausteinen hyvä pihvi esim. konjakkikastikkeella, toimii varmasti! Jälkiruoaksi voisi sopia joku raikas sorbetti kuohuviinin kera. Onnea kosintaan!

Mikä oli sun kotitalouden numero yläasteella? Vastaa PLIIIS!!! T:Laura
Kyllä se taisi 10 olla. Kiitos Tuulalle, joka oli tosi hyvä ope!

Mukavaa nähdä ruudussa aurinkoinen ja osaava ihminen :) Hyvää kesää sinulle! T:Jonna
Kiitos kauniista sanoista! Tuli tosi hyvä mieli. Haleja ja hyvää kesää myös sinulle.

Hauska resepti ruisleivästä? T: kotoinen
Nettiin on tulossa myös reseptejä erilaisista kalaleivistä, joissa käytetään saaristolaisleipää tai ruisleipää. Seuraa Täydellisen päivän videoreseptejä.

Olet suloinen kokki, Sara! Osaatko leipoa oikeita karjalanpiirakoita! T:Emäntä
Moi Emäntä! Tietysti, ne kuuluvat lapsuuteni ruokamuistoihin. Mummoni oli Karjalasta ja opetti minulle karjalaisten ruokien tekemistä ja perinteitä. Olen pienestä pitäen rypyttänyt piirakoita!

Moikka! Mikä on suosikkijälkkärisi mansikoista? T:Mansikkafani
Nettiin on tulossa heinäkuussa erilaisia mansikkareseptejä, salaatteja ja leivonnaisia. Sieltä kannattaa käydä katsomassa. Kannattaa suosia suomalaisia mansikoita.

Millä yksinkertaisella aamiaisella yllättäisin rakkaani, ellen oikeasti osaa laittaa juuri mitään? T:Krisse
Helppo hedelmäsalaatti marjoista ja hedelmistä, johon teet nopean sokerisiirapin. Keitä kattilassa 1 dl ananasmehua ja 3/4 dl sokeria. Kiehauta niin että sokeri sulaa ja anna siirapin jäähtyä. Sekoita jäähtynyt siirappi ja hedelmät. Tarjoile salaatti kuohuviinin kera. Tee aamiaistarjottimelle vielä kiva lappu :)

Onko kivaa vai ärsyttävää vastata näihin kysymyksiin? Kysymyksiä tulee varmasti paljon! Hyvää kesää ! T:kokki
On tosi kivaa. Kiitos paljon, että viitsitte lähettää näitä kysymyksiä. Yritän vastata niin moneen kuin ehdin. Iso kiitos kaikille!

Moi Sara tiedätkö jonkun helpon ja nopean aterian jonka voisi valmistaa? T: Eve
Käy katsomassa Täydellisen päivän -sivuilla olevia videoreseptejä, ne ovat helppoja ja nopeita valmistaa. Sieltä löydät laidasta laitaan reseptejä keväälle ja kesälle. Iloista kesää!

Mikä/mitkä on lempiohjelmasi? :) T:NÄGGÄRI
Houseen olen jäänyt koukkuun. Tykkään dokumenteista ja Täydellisistä naisista ja tiettyjä sarjoja tulee katseltua, kun ehtii.

Ootko ollu pienestä pitäen kova kokki?? :)) vastaa pliis :)) T:SIPERIANSAMPPU
Olen kokkaillut pienestä pitäen. Se on ollut harrastus. Nuorempana tein paljon kakkuja ja harrastin sokerinpuhallusta. Kävi niin onnellisesti, että sain lempiharrastuksesta ammatin. Nyt olen tehnyt tätä työkseni jo monta monta vuotta.

Keksitkö ikinä itse reseptejä tai uusia ruokia? Oletko kokeilunhaluinen ruoanlaitossa sekä leipomisessa? T:e5
Teen reseptit aina itse, ja pyrin keksimään ja kehittelemään omia reseptejä. Olen kokeilunhaluinen ja haluan kehittää aina jotain uutta. Kun teen reseptejä, kokeilen niitä monta kertaa, että lopputulos on varmasti hyvä.

Kummasta itse pidät enemmän - makeasta vai suolaisesta? T:Amsu
Pidin ennen enemmän makeasta, mutta nykyään maistuu suolainen. Suolainen ruoka pitää nälän poissa ja on järkevämpää. Onneksi sitä aikuistuu...

Hei sara! oot tosi kaunis! tykkäätkö sushista? T: Niiskuneiti
Kiitos kivoista sanoista! Olen todella iso sushin ystävä. Lempi sushiravintolani on Kabuki, tunnen kokin Akin, joka tekee todella hyvää sushia. Kannattaa kokeilla! Oikein hyvää kesää Niiskuneiti!

Moi Sara! Käytät jälkiruoissa paljon voita ja kermaa. Etkö usko kevyt-tuotteisiin? T:Herkkusuu
Joillekin ne sopivat, mutta eivät minulle. Niissä ei ole tarpeeksi makua, esim. kevytjuustot ovat kumisia ja mauttomia. Kun haluan kunnon kakun tai oikein tuhdin kastikkeen, käytän tavallista voita ja kermaa. Mutta se ei tarkoita, että söisin niitä joka päivä. Välillä pitää herkutella, muina päivinä voi syödä salaatteja ja keittoja.

Miksi sinun sitä omaa ruokaohjelmaa ei tule enää ? T:abc
Täydellisessä päivässä on neljä eri kokkia. Olin viime viikolla tv:ssä, tällä viikolla oli Claus Mayerin vuoro. Näet vielä minutkin tv:ssä kevään ja kesän aikana.

Mitä söit tänään lounaalla? T:?
Tänään oli aika kiireinen päivä. Piipahdin Hakaniemen kauppahallissa ja söin siellä Soppakeittiössä. Otin kalakeitoin, oli tosi hyvä ja terveellinen lounas!

Moi Sara! Juuri Espanjasta takaisin Suomeen muuttaneena haluaisin tietää mitä mieltä olet espanjalaisesta ruoasta ja Välimeren alueen ruoista yleensä? Erittäin hyvää alkavaa kesää! T:Tuomas
Olen espanjalaisen ruuan ystävä. Pienestä pitäen olen matkustellut perheeni kanssa Espanjassa. Erityisesti kalaruuat ovat poskettoman hyviä ja tuoreita. Tapakset ovat myös hauskoja naposteltavia. Aurinkoista ja iloista kesää myös sulle!

Aiotko suunnitella lisää astioita yms. keittiötarvikkeita? T:Nora
Suunnitteilla on kokoajan uudenlaisia astioita ja kuppeja. Nyt on tulossa erilaisia kivoja essuja. Täydellisessä päivässä näitä essuja voi nähdä päälläni.

Onko mukava laittaa Täysellinen päivä- ohjelmassa ruokaa, ulkona? Eikö sulle tuu kylmä? D T:????
Joskus se on haastavaa, koska ei tiedä millainen sää kuvauspäivänä sattuu olemaan. Viime kesä oli aika kylmä, meille tuli vähän vaikeuksia. Välillä oli tosi kylmä! Juuri ennen kuvauksia mulla oli tosi paljon vaatteita päällä, mutta kuvaustilanteessa ylimääräiset vaatteet otettiin pois ja piti vain hymyillä ja näyttää lämpöiseltä!

Pidätkö erityisesti jonkin maan ruoasta ja ruokakulttuurista? T:Nora
On vaikea valita vain muutamaa. Jokaisella maalla on hienoja sävyjä. Yleensä joka vuosi tulee joku trendi joka on otettu jonkun maan ruokakulttuurista. Marokkolaisessa käytetään upeasti erilaisia makuja ja mausteita. Intialainen ruoka on myös tosi maukasta.

Moi Sara! Mikä on sulle rakkain lapsuuden ruokamuisto? T:Sarppaliini
Minulla on paljon mukavia muistoja mummolasta. Varsinkin jouluisin piparitalon kokoaminen oli hauskaa väsäämistä. Perinne on säilynyt.

Mitä kuuluu? T: Jenna
Hyvää kuuluu, kukku luuruu! Kaunis päivä ja kesä tulossa. Jipii!

Heippa! Kuinka usein laitat itse ruokaa? Mikä on lempiruokasi? T:Maija
Melkein päivittäin. Jos on ollut kuvausviikko käyn ravintolassa. Lempiruokaani ovat äyriäiset, varsinkin sinisimpukat, kampasimpukat ja erikoisherkkuna hummeri.

Mikä on sinun mielestäsi paras ruoka-aine? T:Kysyjä
Tällä hetkellä herkuttelen parsalla. Odotan kovasti myös raparperien kypsymistä, niistä saa upeita kesäisiä jälkiruokia ja limonadia. Kiitos kaikille ja mukavaa kesän odotusta! Toivotaan aurinkoisia päiviä :)

Lue myös:

    Uusimmat