Mainos

Saran keittiö: Punaviinisangria à la Barcelona

Kylmä punaviinipohjainen sangria on kotoisin Espanjasta. Saran versioon käytetään reilusti hedelmiä ja marjoja!

8 hengelle

  • 2 dl kirsikoita, tuoreita
  • 2dl mansikoita, siivuiksi leikattuna
  • 1 appelsiini, siivuiksi leikattuna
  • 1 dl cointreau-likööriä
  • 1 dl tomusokeria
  • 1/2 l appelsiinimehua
  • pullo punaviiniä (kylmänä)
  • 3 punaisen ruusun terälehteä
  • paljon jäitä

Sekoita isossa lasikulhossa hedelmät, likööri ja tomusokeri, anna marinoitua ainakin kaksi tuntia tai yön yli jääkaapissa.

Sekoita joukkoon appelsiininmehu ja punaviini. Lisää lopuksi jäitä ja ruusunterälehtiä. Nauti heti!

Resepti: Sara la Fountain

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.