Saran keittiö: Punaviinisangria à la Barcelona

Kylmä punaviinipohjainen sangria on kotoisin Espanjasta. Saran versioon käytetään reilusti hedelmiä ja marjoja!

8 hengelle

  • 2 dl kirsikoita, tuoreita
  • 2dl mansikoita, siivuiksi leikattuna
  • 1 appelsiini, siivuiksi leikattuna
  • 1 dl cointreau-likööriä
  • 1 dl tomusokeria
  • 1/2 l appelsiinimehua
  • pullo punaviiniä (kylmänä)
  • 3 punaisen ruusun terälehteä
  • paljon jäitä

Sekoita isossa lasikulhossa hedelmät, likööri ja tomusokeri, anna marinoitua ainakin kaksi tuntia tai yön yli jääkaapissa.

Sekoita joukkoon appelsiininmehu ja punaviini. Lisää lopuksi jäitä ja ruusunterälehtiä. Nauti heti!

Resepti: Sara la Fountain

Lue myös:

    Uusimmat