Saran keittiö: Kana-tortillakeitto

Saran ruokaisaan kanakeittoon leikataan ohuita tikkuja tortillaletuista. Kokeile mausteista reseptiä!


Neljälle

  • 1 1/2 l kanalientä
  • 1/2tl inkivääriä, raastettuna
  • 1 limen mehu
  • 1dl moniviljariisiä
  • 1 kpl tortillalettuja, ohuiksi tikuiksi leikattuna
  • 1 rkl öljyä ripaus
  • paprikajauhetta
  • 2 kananrintapalaa grillattuna, kuutioituna
  • 1 avocado, kuutioituna
  • 1 nippu korianteria
  • 1 kevätsipuli, silputtuna
  • 1 1/2 dl edamjuusto raastetta (Arla)

Kaada kattilaan kanaliemi, inkivääri, limen mehu ja monivilja riisi. Anna aineiden keittyä noin 15 min. Sillä välin laita ohuiksi leikatut tortillatikut leivinpaperoidulle pellile. Lorauta tikkujen päälle hieman öljyä ja ripaus paprikajauhetta. Paista 175 asteisessa uunissa 8-10 min. Lopuksi kokoa keitto; laita kanakuutioita keittokulhon pohjalle, seuraavaksi avocado kuutiot ja silputtu kevätsipuli. Kaada kuuma keittoliemi kulhoon ja koristele tortillatikuilla, koranterin lehdillä ja juustoraastella.

Resepti: Sara la Fountain

Lue myös:

    Uusimmat