Mainos

Saran keittiö: Kalatacot

Saran herkulliset kalatacot maustetaan tomaattisalsalla. Kokeile helppoa reseptiä!

  • loraus öljyä
  • 200 g ahvenfileitä, noin 5 kpl
  • 2 kananmunaa
  • 1 pussi tacomaustetta
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 purkki Arla Keittiö Creme fraichea
  • 1 dl Kuusamo-juustoa, raastettuna
  • 4-6 kpl taco-kuoria
  • jäävuorisalaattia suikaloituna
  • Salsa:
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja lohkottuina
  • 1 dl kidneypapuja
  • 1 dl sokerimaissia (purkki)
  • 1 tl raastettua valkosipulia
  • 1 rkl sokeria
  • suolaa
  • loraus öljyä
  • puolikkaan limen mehu
  • 1 nippu korianteria

Tee ensimmäiseksi salsa: sekoita kulhossa valkosipuli, punasipuli, limemehu, öljy, sokerimaissi sekä kirsikkatomaatin lohkot ja kidneypavut. Mausta salsa suolalla ja sokerilla sekä koristele reilusti korianterin lehdillä. Seuraavaksi paneroi ahvenfileet. Sekoita kulhossa korppujauho ja tacomauste. Kasta ahvenfileet kananmunassa ja sitten korppujauhoseoksessa. Ruskista fileitä paistinpannulla tilkassa öljyä noin 2 minuuttia per puoli.

Lopuksi täytä lämmitetyt tacot ensin salaatilla, sitten ahvenfileellä. Lisää joukkoon 1-2 ruokalusikallista creme fraichea ja raastettua Kuusamo-juustoa. Viimeiseksi lisää tomaattisalsaa.

Resepti: Sara la Fountain

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.