Saran keittiö: Kalatacot

Saran herkulliset kalatacot maustetaan tomaattisalsalla. Kokeile helppoa reseptiä!

  • loraus öljyä
  • 200 g ahvenfileitä, noin 5 kpl
  • 2 kananmunaa
  • 1 pussi tacomaustetta
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 purkki Arla Keittiö Creme fraichea
  • 1 dl Kuusamo-juustoa, raastettuna
  • 4-6 kpl taco-kuoria
  • jäävuorisalaattia suikaloituna
  • Salsa:
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja lohkottuina
  • 1 dl kidneypapuja
  • 1 dl sokerimaissia (purkki)
  • 1 tl raastettua valkosipulia
  • 1 rkl sokeria
  • suolaa
  • loraus öljyä
  • puolikkaan limen mehu
  • 1 nippu korianteria

Tee ensimmäiseksi salsa: sekoita kulhossa valkosipuli, punasipuli, limemehu, öljy, sokerimaissi sekä kirsikkatomaatin lohkot ja kidneypavut. Mausta salsa suolalla ja sokerilla sekä koristele reilusti korianterin lehdillä. Seuraavaksi paneroi ahvenfileet. Sekoita kulhossa korppujauho ja tacomauste. Kasta ahvenfileet kananmunassa ja sitten korppujauhoseoksessa. Ruskista fileitä paistinpannulla tilkassa öljyä noin 2 minuuttia per puoli.

Lopuksi täytä lämmitetyt tacot ensin salaatilla, sitten ahvenfileellä. Lisää joukkoon 1-2 ruokalusikallista creme fraichea ja raastettua Kuusamo-juustoa. Viimeiseksi lisää tomaattisalsaa.

Resepti: Sara la Fountain

Lue myös:

    Uusimmat