Saran keittiö: Kalapihvit

Mehevät lohipihvit maustetaan tuoreilla yrteillä. Kalan lisukkeeksi Sara suosittelee raikasta salaattia. Kokeile reseptiä!

  • 300 g savustettua lohta
  • 2 tl hunajaa
  • 1 tl Dijon-sinappia
  • 1 tl piparjuurta raastettuna
  • 1 kananmuna
  • 1/2 dl kermaa (Ingman)
  • 1/2 nippu kevätsipulia
  • 1/2 nippu tilliä, silputtuna
  • suolaa ja valkopippuria
  • 1 dl korppujauhoja
  • voita (Ingman)
  • 1 rasia salaattisekoitusta
  • 1/3 kurkkua, siemenet poistettuna, siivuiksi leikattuna
  • 5 kpl retiisiä, siivuiksi leikattuna

Sekoita kulhossa tasaiseksi massaksi savustettu lohi, hunaja, sinappi, piparjuuri, kerma, kananmuna, kevätsipuli, tilli, suola ja pippuri.

Muotoile massasta ympyrän muotoisia pihvejä ja pyöritä pihvit korppujauhoissa. Paista pihvejä sulaneessa voissa pannulla, noin 2-3 minuuttia per puoli.

Tarjoile pihvit salaatin, kurkun ja retiisisiivujen kera.

Resepti: Sara la Fountain

Lue myös:

    Uusimmat