Mainos

Saran keittiö: Kalapihvit

Mehevät lohipihvit maustetaan tuoreilla yrteillä. Kalan lisukkeeksi Sara suosittelee raikasta salaattia. Kokeile reseptiä!

  • 300 g savustettua lohta
  • 2 tl hunajaa
  • 1 tl Dijon-sinappia
  • 1 tl piparjuurta raastettuna
  • 1 kananmuna
  • 1/2 dl kermaa (Ingman)
  • 1/2 nippu kevätsipulia
  • 1/2 nippu tilliä, silputtuna
  • suolaa ja valkopippuria
  • 1 dl korppujauhoja
  • voita (Ingman)
  • 1 rasia salaattisekoitusta
  • 1/3 kurkkua, siemenet poistettuna, siivuiksi leikattuna
  • 5 kpl retiisiä, siivuiksi leikattuna

Sekoita kulhossa tasaiseksi massaksi savustettu lohi, hunaja, sinappi, piparjuuri, kerma, kananmuna, kevätsipuli, tilli, suola ja pippuri.

Muotoile massasta ympyrän muotoisia pihvejä ja pyöritä pihvit korppujauhoissa. Paista pihvejä sulaneessa voissa pannulla, noin 2-3 minuuttia per puoli.

Tarjoile pihvit salaatin, kurkun ja retiisisiivujen kera.

Resepti: Sara la Fountain

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.