Mainos

Saran keittiö: Grillatut hedelmät

Grillissä voi tehdä myös jälkiruokaa! Grillattujen hedelmien kanssa maistuu kylmä vaniljajäätelö. Kokeile Saran herkullista reseptiä!

  • 1 ananas, kuorittuna , paloiteltuna
  • 2 persikkaa, siemen poistettuna ja paloiteltuna
  • 1 vaniljatanko, puolitettuna
  • 1 sitruunaruoho, pienennettynä
  • 1 1/2 dl sokeria
  • 1 1/2 dl vettä
  • 1 l jäätelöä (vanilja)
  • 5 kpl amaretto-keksejä, murskattuna

Laita kattilaan sokeri, vesi, sitruunaruoho ja vaniljatanko. Anna ainesten keittyä noin 10 minuuttia niin, että se muuttuu siirappimaiseksi. Siivilöi siirappi ja anna jäähtyä.

Leikkaa ananas ja persikat. Laita hedelmän palaset kulhoon ja kaada joukkoon sokerisiirappi ja anna hetken marinoitua.

Karamellisoi hedelmät grillipannulla molemmilta puolin. Tarjoile hedelmät vaniljajäätelön ja amarettokeksien kera.

Resepti: Sara la Fountain

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.