Mainos

Sarah Palin veti viihdeohjelmalle ennätysyleisön

Sarah Palin (Kuva: EPA/LARRY W. SMITH)

Amerikkalaisen televisio-ohjelmiston instituutioihin kuuluva NBC:n Saturday Night Live keräsi viime lauantaina parhaat katsojalukunsa neljääntoista vuoteen. Niistä on kiittäminen republikaanien varapresidenttiehdokasta, Sarah Paliniä, joka oli ohjelman vieraileva tähti.

Saturday Night Live on irvaillut presidentinvaalien päähahmoille jo useamman viikon ajan ja erityisesti Palin on ollut käsikirjoittajien hampaissa. Näyttelijä Tina Fey on esittänyt Paliniä sketseissä, mutta muuten Fey on kertonut olevansa kaikkea muuta kuin Palinin kannattaja. Nyt Palin ja Fey kohtasivat alkusketsissä lyhyesti kävellessään toistensa ohi. Palin sai kunnian hihkaista avaussketsin perinteisesti päättävän lauseen: "Live from New York, It's Saturday Night".

Palin esiintyi lyhyesti myös toisessa sketsissä. Alaskan kuvernööri jätti väliin lähetyksen jälkeiset pippalot, mutta kertoi seuraavana päivänä radiohaastattelussa nauttineensa vierailustaan. -Tarvitsemme enemmän tällaisia päiviä, jolloin pidetään vain hauskaa, ahkerasti kampanjoinut Palin totesi.

Kaikkiaan myöhään lauantai-iltana lähetettyä ohjelmaa seurasi 14 miljoonaa amerikkalaista. Edellisen kerran Saturday Night Livella on ollut enemmän katsojia vuonna 1994, jolloin ohjelmaa tähditti taitoluistelija Nancy Kerrigan.

(MTV3 - Politico)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.