Sarah Jessica Parker tuhlaa eniten

Viihdemaailman tähtöset on nyt rankattu shoppailutottumustensa mukaan. Ivillage- sivuston koostaman listan ykkösenä komeilee Sinkkuelämää-stara Sarah Jessica Parker.

Vaikka Visa vinkuu Hollywoodissa ahkerasti, on shoppailijoiden kruunaamaton kuningatar kenkiin hurahtanut Sarah Jessica Parker. Muutoin säästeliäästi elelevä näyttelijätär saattaa tuhlata helposti jopa tuhat dollaria kenkiin, ja hän onkin laskeskellut omistavansa noin sata paria popoja.

SJP on käyttänyt suosikkidesignerinsä Manolo Blahnikin korkkareita miltei 20 vuotta.

– En ole ylpeä harrastuksestani, sillä valtaosa lompakkoni sisällöstä hupenee kenkiin. Voin juosta niillä vaikka maratonin tai hyppiä lätäköissä, sillä olen kouluttanut itseni todella hyväksi koroilla kävelijäksi, tähti nauraa.

Listan toiselle sijalle kipuaa Victoria Beckham. "Poshin" on laskettu tuhlaavan pahimmillaan jopa 140 000 euroa vuodessa pelkästään vaatteisiin.

– En voi sille mitään. Jos näen jonkin vaatteen, joka miellyttää silmääni, ostan sen kaikissa väreissä. Hankin samalla myös sävy sävyyn sopivia kenkiä ja laukkuja. Shoppailisin vaikka joka päivä, jos se olisi itsestäni kiinni. Minulla on varmaan jonkin sortin shoppailuvimma, rouva Beckham myöntää.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat