Sara Sieppiä tapaileva Hunks-Nikita avautuu kohuromanssista

Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa Sara Sieppi on tapaillut jo puolen vuoden ajan Scandinavian Hunks -ryhmästä tuttua Nikita Koutchérenkoa.

– Olen ihastunut, en voi kieltää. Ei voi olla ihastumatta, sillä Sara on tosi kiva ja tosi nätti tyttö, Nikita tunnustaa Viihdeuutisille.

Komean Hunks-tanssijan ja kauniin missikaunottaren romanssi on kestänyt jo viime talvesta lähtien. Pariskunta oli tavannut toisensa jo pari vuotta sitten, mutta silloin aika ei ollut oikea romanssille Saran seurustellessa toisen miehen kanssa.

Missikiertueen aikana kaikki loksahti kuitenkin paikalleen ja kiertueen aikana vaihdetut katseet muuttuivat tapailuksi kruunajaisten jälkeen.

Toisiinsa ihastunut pariskunta on sahannut ahkerasti Oulin ja Helsingin väliä, vaikka seurustelusta on Nikitan mukaan vielä turha puhua.

– Kyllä tässä vielä ihan sinkkupohjalla mennään, molemmat ollaan vapaita tekemään mitä halutaan. Tässä on pitkä välimatka välissä, emmekä ehdi nähdä toisiamme niin paljon. Kyllä me päivittäin ollaan tekemisissä, mutta tässä vaiheessa ei voi vielä puhua suhteesta, Nikita toppuuttelee innokkaimpia suhdehuhuja.

Kuvankauniin perintöprinsessan ja komean Hunks-tanssijan suhde on pysynyt hyvin salassa medialta, vaikka pariskunta onkin liikkunut avoimesti yhdessä. Keväällä huhuttiin Sara Siepin ja Esko Eerikäisen välisestä sutinasta, mutta totuus tarinan takaa oli kuitenkin toinen.

– Olimme liikkeellä isolla porukalla, mutta hänen ja Eskon suhdehuhu ei pidä paikkansa. Kyllä Sara oli silloin minun kanssani, mutta sitä ei kukaan ulkopuolinen hoksannut. En viitsinyt silloin alkaa asiaa korjaamaan, mutta nyt kun romanssi on tullut julki, voin asian kertoa, Nikita tunnustaa.

Missi-Saran ja Nikitan romanssista uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat