Sara La Fountain salaperäisenä tulevaisuudesta

Julkkiskokki Sara La Fountain on saavuttanut suurta menestystä ympäri maailmaa.

Intensiivisen kevään jälkeen Sara La Fountain viettää hyvin ansaittua vapaa-aikaa New Yorkissa. Matka ei ole kuitenkaan pelkkää lomaa, sillä sen ohessa hän käy palavereissa.

– Täällä on ollut tosi kivaa. En ole pitkään aikaan päässyt lomalle, joten lataan täällä akkuja, keväällä Aasiassa ohjelmaa kuvannut Sara La Fountain kertoo MTV3.fille.

New Yorkissa kesää viettävä Sara saapuu Euroopan puolelle loppukesästä.

– Lähden kiertämään Eurooppaan: Menen muun muassa Etelä-Ranskaan ja Lontooseen. Tulen Suomeen myös välillä, hän kertoo.

Sara kuvasi keväällä Aasiassa tv-sarjaa, joka tulee ulos suunnitelmien mukaan loppukesästä. Suomalaisten tv-katselijoiden harmiksi Asian Food Channelilla pyörivää ohjelmaa tuskin tullaan näkemään Suomessa. Ympäri maailmaa reissaava kaunotar pysyy tulevaisuudesta salaperäisenä.

– Tosi mun näköisiä projekteja on kyseessä. Täytyy nyt katsoa, sopimusjutut ovat vielä kesken. Katsotaan nyt, miten kaikki etenee, herttainen Sara vihjaa.

Ympäri maailmaa reissaava Sara kertoo punninneensa mahdollisen kakkoskodin hommaamista ulkomailta.

– Luulen, että hankin toisen sataman Englannista tai Jenkeistä. Kun on toiveita ja haaveita, niin niiden perään tarvitsee lähteä. Katsotaan nyt, miten kaikki menee, hän muistuttaa.

Vaikka kiireitä kosmopoliitilla kaunottarella riittääkin ympäri maailmaa, on Suomella hänelle erityinen rooli.

– Suomessa on perhe ja hyvät ystävät. Minulla on ihana koti ja latautumiskämppä siellä. Suomi on tärkeä ja aina sydämessä, sinkuksi tunnustautuva Sara jatkaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat