Sara La Fountain paljastaa suosikki-Leijonansa

Julkkiskokki Sara La Fountain on innokas lätkäfani. Suomi kohtaa USA:n torstaina puolivälierässä.

– Heti kun kisat alkoivat niin olin paikalla. Olen isoin fani ikinä. Todellakin seuraan kovasti ja Suomi-USA -ottelu tulee olemaan todella tiukka. Turnauksen ensimmäinen kisa heitä vastaan ei mennyt niin hyvin, Sara muistelee Suomen sunnuntaista alkulohkon 0-5 -tappiota USA:lle.

Kokkina toimivalla Saralla on selvästi pelisilmää, sillä kaunotar on valmis latelemaan Leijonille neuvoja torstain koitosta varten.

– Ihan kauheeta. Nyt jännittää tosi paljon miten käy. Sisua sinne ja tsemppiä, hyviä kuvioita. Nyt suomalaisten täytyy karvaa enemmän. Karvauksessa on selvästi ollut ongelmia, sillä Jenkit ovat kovia taklaamaan. Nyt Leijonien on pakko tsempata, meidän täytyy päästä finaaliin, Sara intoilee.

Kauniilta Leijona-fanilta tiedusteltiin myös, kuka on hänen suosikkileijonansa?

– Tykkään Mikko Koivusta, se on muutenkin tiimin johtaja ja hyvä tyyppi. Tietenkin lisäksi on myös monia hyviä legendoja, jotka eivät enää ole pelaamassa.

Suomen pärjäämisestä MM-turnauksessa Saralla on toiveikkaan varmat ajatukset.

– Nyt tulee voitto himaan, ens sunnuntaina juhlitaan! Kyl me halutaan voitto, nyt kuviot vaan kuntoon ja rohkeesti kaikki tai ei mitään. Ihan sata lasissa sunnuntaihin, Sara tsemppaa.

(MTV3–TERO KOIVULA)

Lue myös:

    Uusimmat