Sara La Fountain: Obama on kuin JFK

TV-kokki Sara La Fountain äänesti USA:n presidentinvaaleissa ja antoi äänensä Barack Obamalle. Tunnelmat nousivat korkealle, kun hänen ehdokkaastaan tuli USA:n presidentti. Hän sanoo, että amerikkalaiset halusivat käydä äänestämässä, jotta nyt ei olisi käynyt niin kuin viime presidentinvaaleissa.

Sara kertoo, että jännitys nousi korkealle vaaleja seuratessa. Tunnelmat olivat hyvät ja helpottuneet, kun voitto varmistui.

– Barackissa on jotain samaa kuin John F. Kennedyssä, kummassakin on samanlaista karismaa. Kyllä Obama on uuden ajan presidentti, Sara kuvailee.

Sara kertoo, että Barack Obamalla on hyvät, humaanit arvot ja häntä voi kuvailla kansan presidentiksi. Tv-kokki uskoo, että uusi presidentti tuo uutta positiivista muutosta.

– Se, että hän on värillinen, tuo myös erilaisuutta tähän. Hän osoittaa, ettei värillä ole mitään merkitystä, kunhan arvot ovat kohdallaan, La Fountain kuvailee.

Sara itse on ollut Suomessa syksystä lähtien ja erilaiset promokeikat, kokkikoulut ja pikkujoulut pitävät naista kiireisenä. Hänen isänsä on amerikkalainen ja hänellä on äänestysoikeus Yhdysvalloissa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat