Sara Chafak julkaisi ensimmäisen kappaleensa – kiusaamistaustan vuoksi musiikkihaaveet siirtyivät pitkään: "Olen aina epäillyt itseäni"

4:02
Missikaunotar Sara Chafak on pitkään haaveillut musiikkiurasta. Katso videohaastattelu.

Sara Chafak julkaisi tänään ensimmäisen sinkun Pakoon.

Laulajan uraa luova missikaunotar Sara Chafak julkaisi tänään ensimmäisen oman kappaleensa Pakoon, jonka tuottajana on toiminut Johan “Jayey” Lönnberg. Taustalla ei ole levy-yhtiötä, vaan Chafak julkaisi kappaleensa omakustanteisesti.

Chafak on pitkään puhunut ja haaveillut urasta musiikin parissa. Matkalla on riittänyt ylä- ja alamäkiä, mutta hän ei ole koskaan luovuttanut.

– Tässä on ollut kaikenlaista matkan varrella. Musiikki on ollut läpi elämäni jokaisessa tilanteessa, se on auttanut ja ilahduttanut minua.

Chafak on puhunut avoimesti, kuinka kiusaaminen on varjostanut hänen elämäänsä päiväkodista lähtien. Itsetunto romuttui jo pienenä, kun muut lapset kiinnittivät huomion Chafakin ihonväriin.

Vuosia vierähti, ennen kuin Chafak uskalsi alkaa toteuttaa unelmaansa musiikkimaailmassa. Lopulta, reilu parikymppisenä hän meni laulutunneille.

– Taustojeni takia en ole uskaltanut, koska olen aina ollut kiusattu, niin olen epäillyt itseäni. Tälle ei ole hirveästi tullut tukea perheenkään kautta. Olen joutunut aina puskemaan itseäni, Chafak kertoo.

Kuuntele kappale tästä.

Jännittääkö ihmisten reaktiot? Miksi hän teki kappaleen omakustanteisesti? Katso video.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja