Mainos

SanomaWSOY satsaa Internetiin

SanomaWSOY-konserni yhtenäistää konsernin eri Internet-palvelujen tekniset ympäristöt ja luo virtuaaliportaali Lumeveräjän. SanomaWSOY:n toimitusjohtaja Jaakko Rauramo esitteli Lumeveräjän Helsingissä pidetyssä tiedotustilaisuudessa aamulla.

SanomaWSOY-konsernilla on tällä hetkellä Internetissä 45 itsenäistä verkkopalvelua. Nyt yhtiö on päättänyt harmonisoida näiden palvelujen teknisen ympäristön ja muodostaa niille yhteiset tietokannat ja arkkitehtuurin niin sisältötuotanto-, asiakas-, mainos- kuin kauppapaikkajärjestelmissäkin. Tämä yhtenäinen järjestelmä on nimitetty Lumeveräjäksi.

Rauramo sanoo SanomaWSOY:n Internet-panostuksien olevan kuluvana vuonna 54 miljoonaa markkaa ja vuonna 2002 jo 120 miljoonaa markkaa.
- Tuotot ovat tuolloin kuitenkin arviolta lähes kaksinkertaiset kuluihin verrattuna, Rauramo arvioi.

- Tavoitteemme on saavuttaa ja toisaalta ylläpitää uusmediajohtajuus päivittäistiedon, taloustiedon ja luokiteltujen ilmoitusten alueilla ja valitsemissamme kohderyhmissä, kertoo konsernin kehitysjohtaja Pekka Jaakola.

- Aiomme panostaa uusmedialiiketoiminta-alueista sähköiseen kustannustoimintaan, tuotantotekniikkaan, jakeluteihin ja Internet-sovelluksiin. Ohjelmisto- ja teknologia-asioissa teemme yhteistyötä alojen parhaiden osaajien kanssa, Jaakola kertoo.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.