Mainos

Sanomalehti brittien suosituin uutislähde

Britit karttavat Internetiä halutessaan lukea uutisia, kertoo tuore tutkimus. Britit hyväksyvät "Internetin ihmeet", mutta kääntyvät sanomalehtien ja television puoleen halutessaan kuulla uutisia.

wwww.just-sites.com:in tekemän tutkimuksen mukaan 15 miljoonalla brittiaikuisella on mahdollisuus Internetin käyttöön, mutta yli kahdeksan kymmenestä ihmisestä pysyttelee ajan tasalla mieluummin vanhoin keinoin.

Tutkimuksen tulos on isku puhtaasti uutisia tarjoaville nettisivustoille. "830 henkilöä tuhannesta haastatellusta sanoo, etteivät he koskaan käyttäisi Internetiä pääasiallisena uutislähteenään", just-sites.com kertoo selonteossaan. "Vain prosentti haastatelluista lukee uutisensa Internetistä, kun taas 68 prosenttia pitää televisiota ja 11 sanomalehtiä mielekkäämpänä uutislähteenä."

Vain kolme prosenttia tutkimuksessa mukana olleista olisi valmiita maksamaan verkkouutisista. Joka viides haastateltu pitää Internetiä sanomalehtiä parempana väylänä uutisten saamiseen.

"Tutkimuksessa ilmeni joitain perinteisten painettujen talouslehtien julkaisijoita huolestuttavia suuntauksia. Lehdissä on huomattu olevan jo vanhentuneita uutisia", just-sites.com sanoo. "Seitsemän prosenttia haastatelluista on sitä mieltä, että talouslehdet eivät pysty kilpailemaan Internetin kanssa."

(MTV3-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.