Mainos

Sanoma ostaa Veikkaajan

Sanoma Osakeyhtiö on solminut esisopimuksen Veikkaaja-lehden julkaisuoikeuksien ostamisesta Veikkaukselta, ostajayhtiöstä ilmoitettiin tänään. Lehden omistusoikeus ja julkaisuvastuu siirtyvät Sanomalle syyskuun alussa. Kaupan arvo on noin viisi miljoonaa euroa.

Veikkaaja-lehti ilmestyy kerran viikossa. Sen viime vuoden liikevaihto oli noin 6,8 miljoonaa euroa ja levikki 68 000 kappaletta. Lehden toimitus yhdistetään Ilta-Sanomien toimitukseen ja sen 16 työntekijää siirtyvät uuden omistajan palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Veikkaaja jatkaa ilmestymistään nykyisellään, mutta sitä kehitetään yhdessä Ilta-Sanomien Urheilulehden ja -toimituksen kanssa. Jatkossa panostetaan etenkin lehden media- ja irtonumeromyynnin kehittämiseen.

Sekä Veikkaajan että Ilta-Sanomien vastaavana päätoimittajana toimii Vesa-Pekka Koljonen. SanomaWSOY pyrkii lehden hankinnalla täydentämään konsernin veikkaus- ja peliliiketoimintaa. Siihen sisältyvät veikkauspelejä myyvät Rautakirjan R-kioskit sekä pelituotteisiin erikoistunut Veikkausrasti.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.