Mainos

"Sanokaa, ettei tämä ole unta" – video 9-vuotiaan tytön unelmasyntymäpäivästä saa sinutkin kyyneliin

2:01

Yhdeksänvuotias Colette liikuttui saadessaan täydellisen syntypäivälahjan.

Yhdeksänvuotias Colette Francisco sai syntymäpäivälahjaksi sen, mitä monet lapset toivovat: shiba inu -rotuisen koiranpennun. Äiti Michelle osti koiran salaa; Colette luuli saavansa juhlia kakun ja jäätelön kanssa.

Syntymäpäiväsankaria käskettiin sulkemaan silmänsä, ja pentu asetettiin hänen syliinsä. Kun Colette tajusi, mistä on kyse, hän purskahti kyyneliin.

– Sanokaa, ettei tämä ole unta, tyttö nyyhkytti äidilleen.

Halunnut shiba inua kolmevuotiaasta asti

– Tunteet ottivat vallan. Se oli kaikkea suuresta onnesta sokkiin. Hän on halunnut shiba inua kolmevuotiaasta asti, ja sen saaminen oli melkein liikaa, äiti kuvasi tilannetta.

Vanhemmat olivat lupailleet koiraa jo kuusivuotissyntymäpäivälahjaksi, eikä Colette unohtanut lupausta: hän laski vuosia koiran saamiseen ja ilmoitti jokaisena syntymäpäivänään, montako vuotta pennun saapumiseen vielä on. Valitettavasti elämäntilanne esti koiran hankkimisen kuusivuotispäivänä.

– Olemme kolme vuotta myöhässä lupauksemme kanssa. Hän alkoi itkeä, ja rehellisyyden nimissä talosta ei löytynyt tuolla hetkellä yhtään kuivaa silmäparia, Michelle kuvaa.

Koiran nimeksi tuli Wasabi. Colette kantaa pentua kuvaavaa korua kaulallaan, ja aikoo käyttää syntymäpäivälahjaksi saamansa rahat koiran hoitamiseen.

Wasabin piti palata kasvattajan luo rutiininomaista operaatiota varten, ja Colette laskee päiviä siihen, että saa taas tavata koiransa. Sitä ennen hän nukkuu shiba inun muotoisen tyynyn vieressä!

Tällä koiralla menee astetta kovempaa:

1:31

Lähde: Caters News

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.