Mainos

Sannan pihakalustelöytö päättyi nololla tavalla: ”Siinä sitten naamat punaisina kannetaan kalusteet takaisin”

Hylätyksi luultujen pihakalusteiden alkuperä paljastui vantaalaispariskunnalle nololla tavalla.

Kaupasta kotiin tullessaan Sanna Santalan ja hänen puolisonsa katse kiinnittyi roskakatoksen edessä olleisiin hyväkuntoisiin pihakalusteisiin; neljään tuoliin, pöytään ja sohvaan. Pariskunta ajatteli heillä käyneen hyvä tuuri, sillä naisen mukaan heidän taloyhtiössään oli tapana hylätä tavaroita roskakatoksen läheisyyteen.

– Siitä sitten kuljetimme ne omalle pihallemme tyytyväisinä ja ajatellen, että olipas tuuria, ja miksi kukaan heittää näin hyväkuntoisia kalusteita roskiin, nainen kirjoitti Ei menny niinku Strömsössä Facebook-ryhmään.

Totuus pihakalusteiden alkuperästä paljastui pariskunnalle kuitenkin hyvinkin pian. 

Kaikki ovat suhtautuneet tapaukseen huumorilla

Kauaa pariskunta ei ehtinyt löydöksestään nauttimaan, sillä jo noin vartin kuluttua heidän ovikellonsa soi. Ovella oli naapurin tytär, joka tuli pyytämään pihakalusteitaan takaisin. Ne eivät tytön mukaan olleet hylättyjä, vaan odottamassa muuttoautoa.

– Siinä sitten saamat punaisina kannetaan kalusteet takaisin pihalle ja pyydellään kauheasti anteeksi, Santala kertoo nolosti päättyneestä tapauksesta.

Santala kommentoi MTV Lifestylelle, että he eivät ole saaneet kuittailuja tapauksen tiimoilta, vaan kaikki ovat suhtautuneet tapauksen asiaan kuuluvalla huumorilla. 

Humoristisessa päivityksessään Santala epäilee kuitenkin naapureiden luulevan heitä nyt kleptomaaneiksi, sillä pariskunta oli tässä lyhyessä ajassa jo ehtinyt mainostaa upeaa löytöään sosiaalisessa mediassa.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Aamulehti.

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.