Sanna halusi yllättää 60 vuotta täyttävän isänsä – sadat suomalaiset lähtivät suureen "synttärijekkuun" mukaan

Sanna pyysi Facebookissa tuntemattomia ihmisiä lähettämään isälleen syntymäpäiväonnitteluja tekstiviestillä ja lähes 800 naista tarttui tuumasta toimeen. Pekka-isä ei vieläkään tiedä, että hänen tyttärensä oli jekun takana.

Pari päivää ennen Pekka-isänsä 60-vuotissyntymäpäivää Sanna Holappa päätti, että syntymäpäivän kunniaksi pitäisi järjestää jonkinlainen jekku. Holappa on omien sanojensa mukaan perheensä jäynäntekijä, mutta mitään näin suurta jekkua hän ei ole koskaan ennen tehnyt.

Holappa teki julkaisun naisten suljettuun Facebook-ryhmään, jossa hän pyysi satoja itselleen tuntemattomia ihmisiä lähettämään isälleen onnittelutekstiviestejä tämän merkkipäivänä.

Lähes 800 naista tarttui tuumasta toimeen, ja isän puhelin kilisi läpi merkkipäivän.

– Alkuun hän oli hämmentynyt, että mistä näitä tulee. Hän katsoi puhelintaan, että 155 viestiä, 175 viestiä sitten hän rupesi harventamaan katsomisväliä.

Onnittelijat ovat jakaneet viestiensä sisältöä Holapan Facebook-julkaisun alle hänen katsottavakseen. Mukana on ollut muun muassa runoja.

Ja uskaltautui yksi onnittelija myös soittamaan onnittelupuhelun.

– Isä mietti sitten ääneen, että pitäisikö hänen tuntea soittaja!

Isä ei tiedä, kuka yllätyksen järjesti

Synttärisankari ei vieläkään tiedä, kuka viestitulvan takana on. Holappa on onnistunut pitämään asian salassa, eikä isä ole oikeastaan edes tajunnut epäillä häntä. Epäilyjä on kohdistunut vain isän veljiin.

– Olen yleensä meidän perheessä se, joka jekkuja tekee. Mua yleensä epäillään joka asiasta, en sitten tiedä miksi nyt ei ole epäilty.

Viimeistään uutisista Pekka-isä saa siis lopulta kuulla, kenen vuoksi hänen kännykkänsä täyttyi onnitteluviesteistä.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja