Mainos

Sankaritaksikuski pelasti naisen liekeistä – "ajoin talon ohi, mutta jokin jäi vaivaamaan"

Eilen illalla Espoon Metsämaassa yhden ihmisen tulipalon alta pelastanut taksiyrittäjä sanoo, että osui paikalle sattumalta ja viime hetkillä. Omakotitalon tulipalossa kuoli kaksi ihmistä.

Taksiyrittäjä Jussi Lammi kertoo kiinnittäneensä huomiota talon yläkerrasta kajastaviin liekkeihin. Vaisto laittoi miehen tarkastamaan asian.

– Ajoin siitä ohi ja luulin kajoa aluksi kynttilöiden valoksi. Asia kuitenkin vaivasi ja käänsin auton ympäri. Pysäytin myös toisen autoilijan ja soitin palokunnalle.

Lammi meni kokeilemaan talon alaovea ja huomasi onnekseen sen olevan lukitsematta. Hän meni sisälle taloon, missä vastaan tuli pelästynyt iäkäs naishenkilö.

– Hän varmasti säikähti, kun iltakymmenen maissa sisälle tulee tuntematon mies tummissa vaatteissa. Selitin asian ja saatoin naisen autooni. Menin uudestaan sisälle. Pian oli taas nainenkin siinä. Saatoin hänet uudestaan autoon, ja yritin mennä yläkertaan mutta silloin liekit löivät jo kuumasti. Ei sinne ollut mitään asiaa, muistelee Lammi.

– Yritin häntä siinä rauhoitella ja kertoa, että palokunta on tulossa. Hän taisi mennä vähän sokkiin.

Myöhään illalla alkaneen palon tiedetään alkaneen yläkerrasta, mutta tarkempi syttymissyy ei ole vielä selvillä. Poliisi ja pelastuslaitos tutkivat asiaa.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.