Sanavalmiista ja komeasta uimarista Mr. Finland 2011 – katso upeat kuvat

Suomen komeimman miehen titteliä kantaa seuraavan vuoden ajan varsinainen monilahjakkuus Ossi Oksa.

22-vuotias komistus nappasi voiton Suomen tunnetuimmassa ja vanhimmassa miesmallikilpailussa. Sanavalmis ja rento nuorimies voitti kilpakumppaninsa upealla, huippuunsa trimmatulla uimarivartalollaan.

15 vuotta uimista harrastanut Ossi on voittanut urallaan useita suomenmestaruuksia ja haaveilee edustuspaikasta Lontoon olympialaisiin.

– En pidä tuosta olympiaunelmasta nyt niin suurta mölyä, vaikka teen päivittäin paljon duunia sen eteen altaassa. Olisihan se kiva olla edustamassa Suomea Lontoossa tai sitten vuonna 2016 Rio de Janeirossa, uunituore Mr. Finland kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Upeakroppainen uimari lähti mukaan miesmallikisaan sen tuomien mahdollisuuksien vuoksi.

– Olisihan se hienoa, että tästä vartalosta olisi muutakin hyötyä kuin altaassa. Toivoisin, että tästä voitosta saisi näkyvyyttä ja se toisi työtehtäviä. Ei ne suoraan syliin tule, jos itse ei tee mitään.

Naisten iloksi sanavalmis komistus on edelleen vapailla markkinoilla. Tämän miehen sydämeen ui nainen, jolla on jotain omaa suuntaviivaa elämässä.

– Olisi hienoa, jos hän olisi myös urheilullinen, jotta hän ymmärtäisi urheilumaailmaa. Moni voi ajatella, ettei minulla ole kaikki intiaanit samassa kanootissa, kun tuijottelen kaakeleita päivittäin monta tuntia. Jos mimmi on itse sporttinen, hän hiffaa tätä hommaa paremmin.

– Olen miettinyt, että kumpi on parempi, tumma vai vaalea. Kyllä se vähän enemmän kääntyy sen tumman ja tulisen puoleen. Ja onhan ne hiusvärit keksitty. Mutta ei sillä hiustenvärillä ole niin väliä, tärkeintä on mitä niiden alla liikkuu. Sitä ei saa millään mömmöllä käännettyä sitä kurssia, jos siellä ei ole mitään. Rohkeasti saa tulla juttelemaan ja pyytämään treffeille. En mä pure, sen lupaan, Ossi naurahtaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat