Samu Haberin vappumuisto: Käsi paketissa ja poliisit perässä

Maailmalla mainetta niittäneen Sunrise Avenuen keulakuva vietti muutama vuosi sitten niin rajun vapun, että virkavaltakin oli mukana kuvioissa.

Suomalaisten oma karnevaali on taas täällä ja moni juhlii kesän alkamista ja työväenjuhlaa koko rahan edestä. Vappuhulinoissa sattuu ja tapahtuu tunnetusti vaikka mitä ja myös Sunrise Avenuen laulaja Samu Haber on juhlinut vappua railakkaasti.

Idolsissa tuomaroinut Samu kertoi MTV3.fille rankan vappumuistonsa muutaman vuoden takaa, uran alkutaipaleen ajoilta. Vuonna 2006 Sunrise Avenue oli julkaisemassa ensimmäistä pitkäsoittoaan ja oli vetämässä ilmaiskeikan muiden suomalaisbändien kanssa Esplanadin lavalla.

– Se oli meidän eka iso keikka ja siellä oli ihan helvetisti, varmaan joku 20 000 - 30 000 ihmistä ja koko puisto täynnä, kaunis, hyvä keli. Oli tottakai ikimuistoinen keikka lavalla ja sen jälkeen bileet oli aika kovat. Mä heräsin seuraavana aamuna käsi paketissa. Mä olin vetänyt jotain aitaa päin. Heräsin joskus yhdeksän aikaan jostain Ruoholahdesta. Sitten silloinen siippa oli etsinyt mua ihan poliisien kanssa. Kaikkea sitä sattuu, pitää sitä kaikkia kolhuja saadakin, suosikkirokkari nauraa.

Tämän vuoden vappusuunnitelmia rokkarilla ei vielä ole, mutta kotibileet olisivat hakusessa.

– Tässä ollaan nyt kaksi päivää juhlittu. Kauhukseni tuossa tajusin, kun ihmiset tuolla bäkkärillä puhui, että vappuun pitäisi valmistautua. En usko, että mä mihinkään tuonne Espalle lähden, vaikka olisi kuinka hyvä keli tai Ullanlinnan mäellekään. Jotkut kotibileet olisi hakusessa, että jos joku vaikka Maikkarin nettisivujen kautta bongaisi ja voisi mut kutsua sinne olisi mahtavaa, Haber heitti pilke silmäkulmassa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat