Samu Haber tapaamisestaan brittitähden kanssa: Robbie halusi viedä kengät jalastani!

Sunrise Avenue -yhtyeestä tuttu Samu Haber pääsi tapaamaan Saksassa järjestetyssä palkintogaalassa maailmankuulun supertähden Robbie Williamsin.

Bambi-gaalassa palkinnon brittitähdelle jakaneen Haberin mukaan maailmankuulu brittihurmuri Robbie Williams on todellisuudessa sympaattinen persoona.

– Robbie on tyyppinä supersymppis. Oli suuri kunnia jakaa noin isolle tähdelle pysti. Jännitin palkinnon jakamista etukäteen, koska Robbie on sellainen vekkuli jätkä, ettei siitä tiedä mitä se keksii tehdä tai sanoa, Haber naureskelee.

The Voice of Germany -ohjelmassa tähtivalmentajana saksalaisia hurmaavan Haberin mukaan rennoksi ja lämpimäksi osoittautunut brittitähti olisi halunnut muun muassa vaihtaa saamansa palkinnon Haberin jalassa olleisiin näyttäviin kenkiin.

– Robbie olisi halunnut vaihtaa pokaalinsa punaisiin kenkiini. Lupasin sitten lähettää Robbielle samanlaisen kenkäparin Lontooseen. Lentokentälle lähtiessään Robbie myös halasi minua isolla karhun halauksella ja toivotti hyvää jatkoa, Haber kuvailee kohtaamistaan supertähden kanssa.

Juhlat olivat muutenkin Haberille positiivinen kokemus.

– Juhlissa oli tosi hauskaa. Se oli arvokas TV-show suuren maailman meiningillä. Punaiset matot jännittää aina vähän, mutta kaiken kaikkiaan juhlissa oli kiva ja rento tunnelma, Haber kertoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat