Samu Haber duetoi Hasselhoffin kanssa: Luulin vitsiksi

Sunrise Avenue yhtyeen keulahahmo Samu Haber duetoi lauantaina David Hasselhoffin kanssa.

Maailmaa Sunrise Avenue -yhtyeensä kanssa valloittava Samu Haber esiintyy lauantaina yhdessä legendaarisen amerikkalaistähden, David Hasselhoffin, kanssa. 

Haberin mukaan idea yhteistyöstä lähti Baywatch- ja Ritari ässä -televisiosarjoista tutulta Hasselhoffilta itseltään.

– Saatiin tiedustelu yhteistyöstä Hasselhoffin kanssa noin kuukausi sitten. Yleensä sitä miettii tarkkaan mihin kuvioihin lähtee mukaan, mutta tähän oli ihan pakko suostua, Haber kuvailee.

The Voice of Germany -televisio-ohjelmassa saksalaisia hurmannut Haber kertoo yhteistyötarjouksen kasaritähden kanssa saaneet hänet aluksi hämilleen.

– Ensin luulin että kyseessä oli vitsi. Mutta heti sen jälkeen olin jutusta innoissani. Palkkioista puhuttaessa sanoin, että palkaksi riittää yhteiskuva Hasselhoffin kanssa, mies kertoo.

Ahkeraan festareita kesällä kiertävän yhtyeen laulaja on ollut viime vuosina mukana monessa. Kansainvälisiin yhteistyökuvioihin tottunut Haber haaveileekin toteuttavansa jatkossa projekteja myös kotimaan kamaralla.

– Suomeksi laulaminen olisi hienoa. Haluaisin myös päästä tekemään yhteistyötä esimerkiksi Kaija Koon tai Nipa Neumannin kanssa, komistus pohtii.

Haber ja Hasselhoff esiintyvät lauantaina 14.6. Itävallassa järjestettävillä Novarock-festivaaleilla. 


  



Lue myös:

    Uusimmat