Mainos

Samsungin lippulaivapuhelin julki illalla - Lunastaako "S3" kovat odotukset?

Samsung julkistaa tänään kauan ja hartaasti odotetun uuden lippulaivapuhelimensa Lontoossa.

Samsungilta odotetaan nyt suositun Galaxy S2 -älypuhelimen manttelinperijää. Android-pohjaista S2-älypuhelinta on myyty 20 miljoonaa kappaletta ja sen suosion uskotaan nostaneen Samsungin maailman suurimmaksi matkapuhelinvalmistajaksi ohi Nokian.

Samsung ei ole juuri ennakkoon hiiskunut uutuuslaitteestaan. Edes laitteen nimestä ei ole varmuutta. Mainoksissa on vihjailtu vain "seuraavasta Galaxysta". Yleisesti laitteesta on puhuttu Galaxy S3 -puhelimena.

Samsungilta ollaan kuitenkin todettu sen verran, että laite on varustettu uudella Exynos 4 -neliydinprosessorilla. Tiedossa on myös, että laitteessa ei ole 3D-näyttöä.

Prosessorin tekniset ominaisuudet toissijaisia - tärkeintä on käyttötuntuma

BBC kertoo teknologiasivuillaan, että moni asiantuntija uskoo julkistuksen keskittyvän teknisten ominaisuuksien luetteloinnin sijasta siihen millainen laite on oikeasti käyttää.

- Tavalliselle kuluttajalle prosessori ei ole tärkeä, vaan minkälaisen käyttökokemuksen se tarjoaa, toteaa Carolina Milanesi tutkimusyhtiö Gartnerilta.

Samsungin odotettiin julkistavan uutuuspuhelimensa jo helmikuussa Barcelonan mobiiliteknologiamessuilla. Samsung kuitenkin päätti järjestää julkistusta varten erillisen tilaisuuden ja ainakin puhelimen ympärillä nyt liikkuvan huhumyllyn perusteella kyseinen siirto saattoi olla järkevä.

Tosin odotukset ovat nousseet todella koviksi ja vaarana on, että laite ei olekaan niin mullistava, kuin moni on odottanut.

- Tällaiset tilaisuudet ovat erittäin tärkeitä, sillä ne antavat yhtiöille maailmanlaajuisen näyttämön tuotejulkistuksille, toteaa teknologiasivusto Pocket-lintin perustaja Stuart Miles.

Samsung julkistaa lippulaivapuhelimensa tänään klo 21 alkaen.

MTV3 seuraa Samsungin julkistustilaisuutta IT-sivuillaan.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.