Mainos

Samsung tykittää kovilla: "Uuden iPhone 4S:n myynti pitäisi estää"

Elektroniikkajätti Samsung aikoo hakea väliaikaista myyntikieltoa Pariisissa ja Milanossa Applen eilen julkistaman iPhone 4S -älypuhelimen myynnin estämiseksi .

Samsung kertoo tiedotteessaan, että yhtiön tilapäinen myynkieltovaatimus Ranskassa ja Italiassa koskee kahta patenttia, jotka liittyvät 3G-matkapuhelinten langattoman tietoliikenteen WCDMA-standardeihin.

- Applen loukkaama teknologia on välttämätön mobiililaitteiden ja televerkkojen luotettavalle toiminnalle, kerrotaan Samsungilta. Samsungin mukaan Applen rikkomus on vakava, ja siksi iPhone 4S:n myynti tulisi estää.

- Apple on jatkanut teollisuusoikeuksiemme törkeää loukkaamista ja vapaamatkustanut Samsungin kehittämällä tekniikalla.

Samsung aikoo hakea väliaikaisia kieltotuomioita myös muissa maissa, todetaan yhtiöstä.

Katkeraa kiistelyä patenteista

Samsung ja Apple ovat ajautuneet katkeraan taisteluun älypuhelimien ja tabletkoneiden patenteista. Viime kuussa Samsung joutui keskeyttämään uuden tabletkoneensa esittelyn Euroopan suurimmassa kuluttajaelektroniikkatapahtumassa Berliinissä.

Düsseldofin oikeus määräsi Samsungin lopettamaan Galaxy Tab 7.7 -laitteen markkinoinnin IFA-messuilla. Jo aiemmin Samsungin Galaxy Tab 10.1 -laite oli asetettu Saksassa toistaiseksi myyntikieltoon.

Kiellot liittyivät nimenomaan Samsungin ja Applen väliseen laajaan patenttitaisteluun.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.