Mainos

Sampolle uusi omaisuudenhoitoyhtiö

Yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi ja neuvonantajaksi tulee Helsingin kauppakorkeakoulun professori Vesa Puttonen ja toimitusjohtajaksi Marko Kauppi Mandatum Yksityispankista.

Sampo perustaa uuden arvo-osakkeisiin keskittyvän omaisuudenhoitoyhtiön. Se alkaa hoitaa erityisesti arvorahastoja.

-Perustettavan yhtiön avainhenkilöillä on maan ehdottomasti kovimmat näytöt arvo-osakkeissa, väittää Sammon pankkitoiminnan ja sijoituspalveluiden toimitusjohtaja Mika Ihamuotila.

Uuden yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi ja neuvonantajaksi tulee Helsingin kauppakorkeakoulun professori Vesa Puttonen ja toimitusjohtajaksi Mandatum Yksityispankista vastaava johtaja Marko Kauppi. Yhtiön sijoitusstrategiksi tulee Mika Heikkilä Pohjola Omaisuudenhoidosta.

Ihamuotilan mukaan arvo-osakkeiden suosio on kasvamassa Suomessa ja siksi Sampokin ryhtyy tarjoamaan niihin liittyviä sijoitustuotteita.

Puttonen kertoo suunnitelleensa arvo-osakkeisiin keskittyvän omaisuudenhoitoyhtiön perustamista jo pitkään. Professori aikoo käyttää keskimäärin yhden päivän viikossa uuden yhtiön toimintaan.

Uuden yhtiön hoitamia sijoitusrahastoja hallinnoi Sampo rahastoyhtiö. Sampo omistaa yhtiöstä vähintään 51 prosenttia ja henkilöosakkaat loput.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.