Mainos

Sampo Kaulanen joutui lapsena kiusatuksi: "Siitä jäi oikeasti elinikäiset traumat"

7:18

Sampo Kaulanen kertoo joutuneensa kiusatuksi lapsena. 

Sampo Kaulanen puhui julkisuuden varjopuolista SuomiAreenassa heinäkuussa 2018. Katso video yllä!

Kyläkauppias Sampo Kaulanen on jakanut Instagram-tilillään lapsuuskuvan. Kuvan yhteydessä hän kertoo joutuneensa kiusatuksi punaisten hiustensa vuoksi. Kiusaamisella on ollut kauaskantoisia vaikutuksia.

– Letti oli joskus hyvinkin punainen. Inhosin penskana tota väriä! Minua kiusattiin punaisen tukkani takia ja siitä jäi oikeasti elinikäiset ”traumat”, jotka ovat vaikuttaneet minun itsetuntoon pitkälle aikuisuuteen asti.

Kaulanen toteaa, että hiusten väri on iän myötä muuttunut.

– Nykyään hiukset ovat vaalentuneet, ei niinkään iän takia vaan sen, että pienenä niin toivoin, hän vitsailee.

Kiusaamisen lisäksi Kaulasen kouluaikaa vaikeutti tarkkaavaisuushäiriö, josta hän puhui hiljattain MTV.fi:n haastattelussa. Lapsena ja nuorena koulussa esimerkiksi kokeisiin lukeminen oli Kaulaselle hankalaa.

– En ole ikinä pysynyt tekstissä. Sivunkin jos lukee, niin ajatukset harhailevat jo jossain ihan muualla, kauppias sanoo.

– Mutta siihen aikaan tuollaista ei tutkittu mitenkään. Ja kun se turhautuneisuus purkautuu sitten muulla tavalla. Minulla se purkautui niin, että aloin häiriköimään ja vetämään kaikenlaista show'ta. Se teki opiskeluajan vaikeaksi, hän kertoo haastattelussa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.