Sampo Kaulanen ja vaimo joutuivat huijatuksi lomamatkalla: ”Meinasi olla henkikin vaarassa”

Kyläkauppias Sampo Kaulanen ja tämän vaimo joutuivat julman huijauksen kohteeksi Thaimaan-lomalla.

Sampo Kaulanen ja tämän Michele-puoliso halusivat mennä jokiristeilylle Bangkokissa. He kohtasivat satamassa henkilön, joka kauppasi risteilymatkoja laiturilla.

Hinnasta tingattuaan pariskunta odotteli vartin matkan alkamista. He odottivat näkevänsä risteilyn aikana Chinatownin monet nähtävyydet. Toisin kävi.

– Oltiin istuttu veneessä noin 5-10 minuuttia ja ukko kurvasi veneen ison betonisen laiturin viereen, nappasi kiinni siitä ja alkoi huutaa, että pois veneestä, Kaulanen kirjoittaa Facebookissa.

Kaulasen mukaan laiturissa ei ollut rappusia ja aallot keinuttivat venettä vimmatusti. Korkealle laiturille oli parhaimmillaan yli puolen metrin matka ja vaara tippua veneestä oli suuri.

– Nakkasin repun laiturille ja revin itseni sinne ylös. Sitten menin vaimon luo ja annoin käteni hälle ja kiskoin minkä jaksoin ja sain hänetkin ylös. Siinä rytäkässä vaimolta katkesi kynsi ja minulla repesi sandaalit, Kaulanen kuvailee.

Pari selvisi ankeasta tilanteesta lopulta vähällä.

– Tonni hävittiin ja pikku ruhjeita lukuun ottamatta kaikki ookoo!
Voin vain kuvitella et jos olisi vanhempi ihminen tai sellainen jolla ei fyysiset voimat riittäisi kapuamaan laiturille niin siinä voi käydä tosi pahoin. Rusentua sen veneen ja laiturin väliin tai tippua sinne jokeen ja hukkua!

Lue myös:

    Uusimmat