Sami Sykkö kertoo joutuneensa kiusalliseen tilanteeseen prinsessa Madeleinen kanssa: "Pasmat meni ihan sekaisin"

2:36
Sami Sykkö paljastaa – joutui aikoinaan kiusalliseen tilanteeseen prinsessa Madeleinen kanssa

Sami Sykkö muistelee Kuutamolla-ohjelmassa kiusallista kohtaamista Ruotsin prinsessa Madeleinen kanssa.

Kuutamolla-ohjelmassa vieraillut Sami Sykkö kertoo tilanteesta, jolloin joutui kokemaan vaivaannuttavan hetken Ruotsin prinsessa Madeleinen kanssa. 

Sykkö tapasi Madeleinen ja tämän äidin kuningatar Silvian vuosia sitten hyväntekeväisyysillallisilla New Yorkissa. Silvia emännöi tilaisuutta, johon myös Sykkö oli saanut kutsun. 

– Tämä oli ensimmäinen kerta elämässäni, kun pääsin tapaamaan kuninkaallisia, ja kysyin etukäteen kutsujaltani, että kuinka puhuttelen heitä. Minulle kerrottiin, että se on ruotsiksi "hers majestet", siis Silvia, ja "hers kunliga höghet" on sitten prinsessa Madeleine, Sykkö kertoo. 

Ensimmäiseksi Sykkö tapasi kuningatar Silvian, ja kohtaaminen hänen kanssaan meni muotiasiantuntijan mukaan hyvin. Hän tervehti kuningatarta oikeaoppisesti ja jutteli hänen kanssaan hetken ruotsiksi. Mukava tilanne kääntyi kuitenkin päälaelleen, kun Sykkön oli vuorostaan aika tervehtiä Madeleinea, joka yllättäen kohtasi Sykkön hänen kertomansa mukaan erityisen pitkästyneen näköisenä ja oloisena. 

– Minulla meni pasmat ihan sekaisin. Minulle ei ole koskaan käynyt elämässä niin, etten tiennyt yhtään, mitä tekisin ja sanoisin. Ei tullut mieleen mikään titteli, ei mikään, ei millään kielellä. Sitten sanoin vaan, että "hej" ja ojensin käteni. Ja sekin on etikettiä vastaan, kun kuninkaallisia ei koskaan tervehditä, vaan he tervehtivät.

– Sitten hän nosti kätensä niin, että "hej". Tämä tilannehan oli tosi ikävä. 

Lopulta Sami Sykkö sai kuitenkin käännettyä kiusallisen tilanteen voitokseen ja jopa kutsui Madeleinen vierailulle Suomeen. 

Miten Sami Sykkön kohtaaminen prinsessa Madeleinen kanssa lopulta päättyi? Katso yllä olevalta videolta!

Kuutamolla mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 21.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja