Mainos

Samasta puusta veistetyt

Kuuluisien äitien tyttärillä on muutakin yhteistä kasvattajiensa kanssa kuin sama geeniperimä.

Hollywoodin äiti-lapsi -parit näyttävät hämmästyttävän samanlaisilta. Haluavatko äidit näyttää tyttäriltään, vai päinvastoin?

Toisinaan look siirtyy perintönä äidiltä tyttärelle – ja joskus voisi vaikka vannoa, että äiti on se, joka haluaa olla aivan tyttärensä näköinen. Mutta kuka seurapiirineidoista jakaa äitinsä kanssa saman lempivärin, ja kenen hiukset on leikattu muistuttamaan perheenjäsenen hiuksia?

Katso kuvat toisiaan muistuttavista tähdistä!

Kumpi onkaan kuuluisampi, näyttelijä Kate Hudson vai Goldie Hawn? Suositut blondit loistavat punaisella matolla kuin kaksi marjaa. Äidillä ja tyttärellä on muutakin yhteistä kuin vaaleat hiukset. Nenän ja poskipäiden lisäksi naisia yhdistää uskomattoman leveä hymy.

Yhdennäköinen hymyä myöten

Paris Hiltonin äiti Kathy osaa hymyillä aivan yhtä vienosti kuin tyttärensä. Onkohan vaaleanpunaista rakastava Paris perinyt rakkautensa hempeään väriin äidiltään?

Dina Lohan on Lindsay Lohanin äiti, manageri ja ystävä. Julkisuudenkipeä nainen näyttää huolestuttavan paljon tyttäreltään. 45-vuotias nainen pukeutuu aivan kuten 22-vuotias Lindsay. Olisikohan Dinan aika aikuistua?

Tyylitaju perintönä?

Tuorein äiti ja tytär, KatieHolmes ja SuriCruise, näyttävät eniten toisiltaan.

Pikkuisen uusin polkkamalli on samanlainen kuin Katiellä. Äidin rooli tuntuu sopivan Katielle hyvin. Periiköhän Suri tulevaisuudessa äitinsä kiitellyn tyylitajun?

Myös Demi Moore on tyttärensä, Rumer Willisin, kanssa uskomattoman yhdennäköinen. Bruce Willisin ja Demi Mooren tytär on perinyt vahvat piirteensä vanhemmiltaan.

Nuorempi neito on lyhentänyt hiusmalliaan, ja erottuu nyt hieman äidistään.

Kuvat: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.