Mainos

Samarassa jumissa olleet lomailijat palasivat tuohtuneina – keksiä aamiaiseksi

Venäjän Samaraan jumiin jääneet Thaimaan-lomalaiset laskeutuivat Helsinki-Vantaan lentokentälle puolenpäivän jälkeen. Lentoaseman aulaan purkautui tuohtunutta väkeä.

Brittiläisen lentoyhtiön Thomson Airwaysin koneessa oli ollut vajaat 300 matkustajaa. Lomalaiset joutuivat yöpymään lentoasemalla Samarassa.

Yksi matkanjärjestäjä Finnmatkoihin pettyneistä matkustajista oli Pirjo Mäljä, joka oli ollut lomalla Phuketissa poikansa Waldemarin kanssa. Pirjo ja Waldemar esittelivät paria pientä keksipakettia, jotka oli tarjoiltu aamiaiseksi jogurtin ja mehun ohella.

Mäljä ja poikansa Waldemar ryhtyivät Helsinki-Vantaalla etsimään lentoa kotimaahansa Tanskaan. Äiti oli menettänyt työ- ja poika koulupäivän.

Mäljä kertoi, että Finnmatkat oli jättänyt matkalaisille esityksen, jossa korvauksena tarjottiin 10 prosenttia matkan hinnasta heti käteisellä tai 15 prosentin arvoista lahjakorttia Finnmatkojen lennoille. Mäljä ei ollut vielä tutustunut tarjoukseen, mutta piti itsestään selvänä, että korvaustaso ei ole lähellekään riittävä.

(MTV3–STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.